ImageCapture Suite

ImageCapture Suite 9.3

Опис

ImageCapture Suite: Крајната SDK за снимање слики за програмери

Дали барате моќен и сигурен SDK за снимање слики што може да ви помогне да скенирате документи од скенери компатибилни со TWAIN или да стекнете слики од веб-камери? Не гледајте подалеку од ImageCapture Suite – врвното решение за снимање слики базирано на прелистувач за програмери.

Со ImageCapture Suite, можете лесно да интегрирате напредни способности за снимање слики во вашите апликации, веб-локации и работни текови. Без разлика дали треба да скенирате документи, да снимате слики од веб-камери или да обработувате слики со напредни додатоци како PDF Rasterizator, Barcode Generator & Reader и OCR – ImageCapture Suite ве покрива.

Еве некои од клучните карактеристики и придобивки од користењето на ImageCapture Suite:

SDK базирана на прелистувач:

ImageCapture Suite е SDK базиран на прелистувач кој поддржува IE (32-битни и 64 битни), Chrome, Firefox, Safari. Ова значи дека вашите корисници можат лесно да пристапат до функционалноста за снимање слики директно од нивните веб-прелистувачи без да мора да инсталираат дополнителен софтвер или додатоци.

TWAIN компатибилни скенери:

ImageCapture Suite поддржува скенирање документи од TWAIN компатибилни скенери. Ова значи дека можете лесно да ја интегрирате функционалноста за скенирање документи во вашите апликации без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Поддршка за веб камера:

Покрај поддршката за скенирање документи од скенери компатибилни со TWAIN, ImageCapture Suite исто така ви овозможува да добивате слики директно од веб-камери. Ова го олеснува додавањето поддршка за веб-камери на вашите апликации и веб-локации.

Напредни додатоци:

ImageCapture Suite доаѓа со низа напредни додатоци кои ви дозволуваат да обработувате слики на различни начини. На пример:

PDF Rasterizer: Конвертирајте PDF-датотеки во висококвалитетни растеризирани слики.

Генератор и читач на баркодови: генерирајте баркодови или читајте баркодови во различни формати.

OCR: Извадете текст од скенирани документи користејќи оптичко препознавање знаци (OCR).

Лесна интеграција:

Интегрирањето на ImageCapture Suite во вашите апликации е лесно благодарение на неговото едноставно API и сеопфатната документација. Не ви требаат посебни програмски вештини или знаење – само следете ги чекор-по-чекор инструкциите дадени во документацијата.

Флексибилни опции за лиценцирање:

ImageCapture Suite нуди флексибилни опции за лиценцирање во зависност од вашите потреби. Без разлика дали ви треба една лиценца за програмери или лиценца на ниво на претпријатие за повеќе програмери - ве покриваме.

Заклучок:

Ако барате моќен и сигурен SDK за снимање слики што може да ви помогне да ги рационализирате работните текови, истовремено обезбедувајќи напредни способности за обработка како PDF Rasterizer, Barcode Generator & Reader и OCR - тогаш не гледајте подалеку од пакетот за снимање слики! Со својата архитектура базирана на прелистувач што поддржува IE (32-битни и 64-битни), Chrome Firefox Safari заедно со поддршка за скенери компатибилни со TWAIN, како и интеграција на веб-камери - ова се-во-едно решение е совршено за програмерите кои сакаат лесно -за употреба, но сепак робустен комплет алатки на дофат на раката!

Целосни спецификации
Издавач Dynamsoft
Страница на издавачи http://www.dynamsoft.com
Датум на издавање 2014-03-11
Датум на додавање 2014-03-11
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 9.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2015

Comments: