Wonder Lister

Wonder Lister 01.02.0011

Windows / TheSolutionsChannel / 662 / Целосни спецификации
Опис

Wonder Lister - Крајната алатка за огласување на eBay за сите продавачи на eBay

Дали сте продавач на eBay во потрага по моќна и интуитивна алатка за управување со вашите огласи и нарачки? Не гледајте подалеку од Wonder Lister - врвната алатка за огласување на eBay дизајнирана да ги задоволи сите ваши потреби.

За само краток временски период, Wonder Lister стана една од водечките десктоп апликации базирани на прозорци за сите продавачи на eBay. Без разлика дали продавате на eBay со децении или штотуку сте стартувале, Wonder Lister ќе ги задоволи сите ваши потреби.

Политика за цени дизајнирана да одговара на сите нивоа на продавачи на eBay

Во Wonder Lister, разбираме дека секој продавач има различни потреби и буџети. Затоа нашата политика за цени е дизајнирана да одговара на сите нивоа на продавачи на eBay со почетна цена од 5 УСД месечно! Без оглед на тоа која опција за цени ќе ја изберете, добивате 100% од СИТЕ функции.

Увезете ги вашите податоци директно од Blackthorne

Ако моментално користите Blackthorne, имаме добри вести за вас! Wonder Lister може да ги увезе вашите податоци директно од вашата база на податоци на Blackthorne. Ова значи дека префрлањето на Wonder Lister е лесно и без проблеми.

Интуитивен, но моќен дизајн

Едно нешто што го издвојува Wonder Lister од другите алатки за огласување е неговиот исклучително интуитивен, но моќен дизајн. Ние разбираме дека управувањето со онлајн бизнис понекогаш може да биде огромно, па затоа го дизајниравме нашиот софтвер имајќи ја на ум леснотијата за користење.

Од објавување до управување со вашите нарачки - секој аспект од вашиот онлајн бизнис може да се направи директно од Wonder Lister. Листа на големо со само еден клик! Заштедете време со користење на правила за автоматско наведување!

Складирање на локална мрежа и без дополнителни трошоци кога вашиот бизнис расте надвор од еден корисник

Wonder Lister е десктоп апликација за Windows ги складира сите ваши податоци на вашата локална мрежа онолку долго колку што сакате. Ова значи дека дури и ако има проблеми со интернет конекцијата или прекини на серверот, сепак можете да пристапите до сите ваши податоци без никакви прекини.

Што повеќе? Нема дополнителни трошоци кога вашиот бизнис расте повеќе од еден корисник. Инсталирајте Wonder Lister на онолку компјутери колку што сакате, без дополнителни трошоци!

Податоци зачувани во базата на податоци на Microsoft - Име на кое можете да му верувате

Сите податоци зачувани во базата на податоци што ја користи Wonder lister доаѓаат од Microsoft - име синоним за доверба и доверливост. Можете да бидете сигурни знаејќи дека сите информации поврзани со вашиот онлајн бизнис се безбедни и безбедни.

Работи на сите платформи на Windows и ултра брзи перформанси

Wonder lister работи беспрекорно на сите платформи на Windows, вклучувајќи ги Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008/2012 што го прави достапен за секого без оглед на нивните преференции за оперативниот систем.

Покрај тоа, Wonder lister нуди ултра брзи перформанси - 300000 огласи се појавуваат во Grid под 10 секунди! Конкурентните производи бараат дури 28 минути на истиот хардвер!

Заклучок:

Како заклучок, Wonder lister нуди сè што продавачот на eBay може да побара - достапност, интуитивност, моќни карактеристики, леснотија на користење, безбедност на податоците и ултра брзи перформанси. Неговата ценовна политика е наменета за продавачите на различни нивоа додека им нуди целосен пристап на неговите карактеристики.Wonder lister, исто така, им овозможува на корисниците на Blackthorne беспрекорна транзиција во својата платформа. Интуитивниот дизајн на софтверот го прави лесен за користење, истовремено дозволувајќи им на корисниците целосна контрола врз нивниот процес на управување со залихи.Wonder lister ги складира корисничките податоци локално обезбедувајќи непрекинат пристап дури и за време на Проблеми со интернет конекција или прекини на серверот. Сите овие фактори го прават wonder-lister издвоен меѓу другите алатки за списоци на eBay достапни денес. Значи, што се чека? Обидете се со „Wonder-liseter“ денес и искусете го управувањето со залихи без проблеми како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач TheSolutionsChannel
Страница на издавачи http://www.thesolutionschannel.com
Датум на издавање 2014-03-12
Датум на додавање 2014-03-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 01.02.0011
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања All required prerequisites are automatically installed
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 662

Comments: