PS3 Xploder PRO With Cheats Editor

PS3 Xploder PRO With Cheats Editor 1.0.1.9

Windows / Blaze International / 144616 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од тоа да бидете заглавени на тешко ниво во вашата омилена игра? Дали сакате да ја отклучите тајната содржина и да стекнете предност пред вашите противници? Не гледајте подалеку од PS3 Xploder PRO со уредник за измами.

Овој домашен софтвер е дизајниран да работи со сите најнови игри, дури и со оние што профилот ги заклучуваат нивните зачувања. И најдобриот дел? Работи со најновите фирмвери на PS3 без да бара „џеилбрејк“ или „модирање“ на вашата конзола.

Со PS3 Xploder PRO, можете да доделите какво било зачувување на вашиот избран PS3 профил, без разлика дали е преземен од базата на податоци на Xploder или на друго место. Ова значи дека можете лесно да префрлате зачувани помеѓу различни профили и конзоли без да изгубите напредок.

Но, тоа не е сè - овој софтвер исто така отклучува тајна содржина во стотици игри. Добијте скриени ставки, напојувања, дополнителни животи и повеќе со само неколку кликања. И со стотици измами достапни за популарни наслови како Call of Duty: Ghosts, Batman Arkham Origins, GTA 5 и многу повеќе, нема ограничување за тоа што можете да постигнете.

Една од најдобрите работи за PS3 Xploder PRO е тоа што вашиот PS3 нема да може да направи разлика помеѓу нашите „измамнички“ зачувања и вашите сопствени зачувани. Ова значи дека можете да ги користите нашите измами без да се грижите дека ќе бидете забранети или означени од развивачите на игри.

Па зошто да чекаме? Преземете го PS3 Xploder PRO со уредник за измами денес и однесете го вашето искуство со игри на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач Blaze International
Страница на издавачи http://www.xploder.net
Датум на издавање 2014-03-18
Датум на додавање 2014-03-18
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.0.1.9
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 144616

Comments: