XAML Icon Studio

XAML Icon Studio 1.0.79

Опис

XAML Icon Studio 2013 е моќен софтвер за подобрување на работната површина кој ви овозможува да креирате икони со само неколку кликања. Со овој софтвер, можете да дизајнирате симболи, форми и копчиња на Windows 8 во различни формати и големини. XAML Icon Studio 2013 нуди многу предности во однос на конвенционалните библиотеки со икони.

Една од најголемите предности на XAML Icon Studio 2013 е неговата флексибилност. Можете лесно да реагирате на тековните и идните системски барања бидејќи големината на сликите и DPI може слободно да се конфигурираат. Ова значи дека можете да креирате икони кои ќе изгледаат одлично на кој било уред или големина на екран.

Друга предност на XAML Icon Studio 2013 е неговата способност да ја скалира графиката без губење на квалитетот. Ова значи дека вашите икони секогаш ќе изгледаат остри и јасни без разлика на која големина се прикажани.

Графичките филтри во XAML Icon Studio 2013 овозможуваат индивидуално прилагодување на дизајнот. Можете слободно да ја изберете бојата на облиците, да комбинирате графика со преклопувања или текст, да ја прилагодите големината и позиционирањето на основните графики и преклопувањата, сето тоа додека постојано ги зачувувате вашите поставки.

Извезувањето на вашите дизајни е исто така олеснето со поддршка за формати на датотеки како што се XAML Silverlight, XAML, WPF, ICO, PNG, BMP, JPG и GIF.

Генерално, ако барате моќен софтвер за подобрување на работната површина што ви овозможува брзо и лесно да креирате икони со висок квалитет, тогаш не гледајте подалеку од XAML Icon Studio 2013!

Целосни спецификации
Издавач iconshow
Страница на издавачи http://www.iconshow.de/shop/index.php
Датум на издавање 2014-03-21
Датум на додавање 2014-03-21
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.0.79
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 192

Comments: