MindArchitect

MindArchitect 1.0.1

Опис

Mind Architect: The Ultimate Mind Mapping Tool за професионалци

Дали барате моќна и лесна за употреба алатка за мапирање на ум што може да ви помогне да креирате дијаграми со професионален изглед за кратко време? Не гледајте подалеку од Mind Architect – врвното софтверско решение за сите ваши потреби за мапирање на мислите.

Без разлика дали сте студент, наставник, бизнис професионалец или креативен мислител, Mind Architect има сè што ви треба за да создаде неверојатни визуелни претстави на вашите идеи и мисловни процеси. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршен за секој што сака да ги подигне своите сесии за бура на идеи на следното ниво.

Значи, што точно е Mind Architect? Едноставно кажано, тоа е образовна софтверска програма која им овозможува на корисниците да креираат умствени мапи – визуелни дијаграми кои претставуваат идеи и концепти во хиерархиска структура. Со Mind Architect, можете лесно да ги организирате вашите мисли во логички категории и подкатегории, што го олеснува разбирањето на сложените информации и идентификувањето на клучните односи помеѓу различните идеи.

Но, што го издвојува Mind Architect од другите алатки за мапирање на умот на пазарот? За почеток, нуди широк спектар на опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат своите дијаграми на нивните специфични потреби. Без разлика дали сакате да ја промените шемата на бои на вашата карта или да додавате хиперврски и слики во поединечни јазли, Mind Architect го олеснува тоа со само неколку кликања.

Покрај неговите робусни карактеристики за прилагодување, Mind Architect нуди и беспрекорна интеграција со други програми и платформи. Без разлика дали користите Windows или Mac OS X (или дури и Windows таблет), овој софтвер работи беспрекорно на сите уреди - овозможувајќи им на корисниците да разменуваат датотеки помеѓу различни верзии без никакви проблеми со компатибилноста.

И можеби најдобро од сè? Можете да го пробате MindArchitect потполно бесплатно! Ако уредувате дијаграми со мала или средна големина (што се повеќето луѓе), нема потреба да купувате ништо - едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и почнете да создавате прекрасни умствени мапи денес. И ако сметате дека ви требаат понапредни функции додека вашите проекти стануваат се поголеми по обем? Нема проблем – едноставно надградете ја со купување на нашата целосна верзија по прифатлива цена.

Значи, без разлика дали барате едукативна алатка која може да им помогне на учениците подобро да ги разберат сложените концепти или деловно решение што може да ги насочи напорите за тимска соработка - не гледајте подалеку од MindArchitect. Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од вашиот работен тек за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Ambiera
Страница на издавачи http://www.ambiera.com
Датум на издавање 2014-03-23
Датум на додавање 2014-03-23
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 50

Comments: