Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker

Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker 6.2.28

Windows / Aiseesoft Studio / 641 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft Производител на рингтонови за iPhone 4: Крајното решение за приспособување на мелодиите на вашиот iPhone 4

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот iPhone 4? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот уред со создавање приспособени мелодии од вашите омилени песни или видеа? Не гледајте подалеку од Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker.

Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран специјално за корисниците на iPhone 4 кои сакаат да создаваат уникатни и персонализирани мелодии. Со својот лесен за користење интерфејс и моќни функции, Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker ви овозможува да конвертирате која било видео или аудио датотека во рингтон M4R што е компатибилен со вашиот уред.

Компатибилност со повеќе уреди со iOS

Една од истакнатите карактеристики на Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker е неговата компатибилност со повеќе уреди со iOS. Покрај iPhone 4, овој софтвер може да се користи и со понови уреди како што се iPad Mini, iPad 4, iPod Touch 5 и iPod Nano 7. Тоа значи дека без разлика кој уред на Apple го поседувате, можете да го користите овој софтвер да креирате сопствени мелодии.

Конвертирајте која било видео или аудио датотека

Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker поддржува широк опсег на видео и аудио формати, вклучувајќи MPEG, VOB, MP4, TS, RMVB, MKV, AVI и AAC, AC3 WAV WMA M$A RM аудио. Ова значи дека можете да конвертирате речиси секоја видео или аудио датотека во рингтон M$R за вашиот уред.

Прилагодете ги вашите мелодии

Со опциите за прилагодување на Aiseesoft iPhone 4 Ringtone Maker; Имате целосна контрола врз тоа како звучи вашиот рингтон. Можете да ја скратите должината на вчитаните видео/аудио-датотеки за да се користат само одредени сегменти во конечниот тон на ѕвонење. Дополнително; Можете да ги отстраните или преименувате додадените мелодии директно во самиот софтвер.

Извезете ги вашите рингтонови на други уреди и платформи

Откако ќе креирате прилагоден ринг-тон користејќи го софтверот на AiseeSoft; Имате неколку опции за негово извоз и не само да го користите на вашиот телефон! На пример; Ако сакате, можете да го извезете директно на друг уред со iOS како iPad Mini или iPod Touch! Алтернативно; Можно е да ги извезете и на други платформи како iTunes (за употреба на Mac/PC) исто така!

Вклучена е функционалност пред слушање!

Друга одлична карактеристика вклучена во овој производ е функционалноста за претходно слушање! Ова им овозможува на корисниците да го слушаат својот изворен материјал пред да го генерираат својот конечен резултат - осигурувајќи дека и тие се задоволни со она што ќе го извршат!

Заклучок:

Севкупно; Ако барате начин да го приспособите звучниот профил на вашите Apple уреди, тогаш не гледајте подалеку од фантастичната понуда на AiseeSoft! Со поддршка за повеќе формати, вклучително и видео и аудио датотеки, плус компатибилност со различни модели во екосистемот на Apple - навистина нема многу повеќе што може да се побара од таков производ!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-03-24
Датум на додавање 2014-03-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 6.2.28
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 641

Comments: