NTI Media Maker Express

NTI Media Maker Express 9.0.1.9103

Опис

NTI Media Maker Express е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да ги снимате вашите омилени филмови на двослојни или еднослојни ДВД од вашите папки VIDEO_TS на вашиот хард диск. Со овој софтвер, можете лесно да креирате ДВД-а од вашите омилени филмови од вашите папки VIDEO_TS и да уживате во нив на вашиот телевизор.

Покрај снимањето филмови, NTI Media Maker Express исто така ви овозможува да креирате аудио ЦД-а со вашите омилени песни. Можете да користите CD-Text за етикетирање на вашите песни и нормализација за да ги задржите сите песни на исто ниво на јачина на звук за постојано слушање. Покрај тоа, функцијата за вкрстување му дава на вашето ЦД чувство на професионален диџеј со тоа што ќе избледи една песна и ќе бледне во следната песна во исто време.

Една од најимпресивните карактеристики на NTI Media Maker Express е неговото брзо и сигурно копирање на CD и DVD дискови. Функцијата за копирање прави точна реплика на кој било диск што е можно побрзо, во зависност од тоа колку брзо вашиот диск го дозволува тоа. Оваа функција е особено корисна кога треба да направите копија, но немате точен тип на медиум.

Најновиот запален мотор на NTI има над 20 години искуство во технологијата за горење, што го прави помоќен од кога било досега. Со овој софтвер, можете да го претворите вашиот компјутер во мини брз дупликатор со снимање на повеќе рекордери одеднаш. Оваа функција е одлична за правење повеќе копии од истиот диск за кратко време.

Севкупно, NTI Media Maker Express е одличен избор за секој кој сака сигурен и лесен за користење MP3 и аудио софтвер кој нуди многу функции како снимање на ДВД, создавање аудио ЦД со опции за етикетирање и поставки за нормализација за постојано слушање, заедно со способности за вкрстување помеѓу песните плус способности за брзо копирање без да се загрози квалитетот или брзината!

Целосни спецификации
Издавач NTI
Страница на издавачи http://www.nticorp.com
Датум на издавање 2014-04-07
Датум на додавање 2014-04-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 9.0.1.9103
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 5693

Comments: