Bytescout BarCode Reader SDK for Java

Bytescout BarCode Reader SDK for Java 1.0

Опис

Bytescout BarCode Reader SDK за Java е моќна библиотека дизајнирана специјално за развивачи на Java кои сакаат да додадат можности за читање баркод во своите апликации без никакви проблеми. Со овој софтвер, можете лесно да читате линеарни бар-кодови како што се Code 39, Code 128, UPCA, UPCE, EAN и Codabar, како и 2D баркодови како што се баркодовите QR Code.

Една од клучните придобивки на Bytescout BarCode Reader SDK за Java е неговата компатибилност со Java 6 и понови верзии. Ова значи дека можете да го користите со речиси секоја модерна Java апликација без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Дополнително, софтверот е направен со чист 100% Java код кој гарантира дека работи непречено на сите платформи.

Друга одлична карактеристика на Bytescout BarCode Reader SDK за Java е неговото вклучување и на потпишани и непотпишани библиотеки на тегли. Ова го олеснува интегрирањето на софтверот во вашите постоечки проекти без разлика дали тие бараат потпишани или непотпишани библиотеки.

Покрај овие карактеристики, Bytescout BarCode Reader SDK за Java, исто така, вклучува изворен код што покажува како да се прекодираат бар-кодовите од слики. Ова ви овозможува да го прилагодите софтверот според вашите специфични потреби и барања.

За да ви помогне да започнете брзо и лесно, Bytescout BarCode Reader SDK за Java, исто така, доаѓа со демо тест за GUI што ви овозможува да го истражувате и тестирате декодерот за баркод користејќи ваши примероци на слики. На овој начин, можете од прва рака да видите колку добро работи софтверот пред да го интегрирате во вашиот проект.

Севкупно, ако барате сигурна и лесна за употреба библиотека која додава можности за читање баркод во вашите java апликации, тогаш не гледајте подалеку од Bytescout BarCode Reader SDK за Java!

Целосни спецификации
Издавач ByteScout
Страница на издавачи http://www.bytescout.com/
Датум на издавање 2014-04-09
Датум на додавање 2014-04-09
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java 6 (1.6) or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 59

Comments: