PhotoVidShow

PhotoVidShow 4.1.8

Опис

PhotoVidShow - Креирајте неверојатни слајдови со леснотија

Дали барате софтверска алатка лесна за употреба која може да ви помогне да креирате слајдови со професионален изглед? Не гледајте подалеку од PhotoVidShow! Оваа неверојатна апликација е дизајнирана да биде пријателска за корисниците, така што апсолутно не е потребно претходно знаење за да се создадат прекрасни слајдови.

Без разлика дали сакате да го запишете вашето слајдшоу на ДВД и да го гледате на ТВ или да креирате видео датотека и да го поставите на веб, PhotoVidShow ве опфати. Со своите широки функции и приспособливи опции, оваа софтверска алатка ви овозможува фино да го прилагодите вашето слајдшоу токму онака како што сакате.

Увезете фотографии и видео снимки

Брзо изградете го вашето слајдшоу со додавање фотографии и видео снимки на приказната. PhotoVidShow автоматски ќе додаде пан и ефект на зумирање на вашите слајдови, давајќи им движење и правејќи ги да изгледаат професионално. Алтернативно, зошто да не користите еден од нашите многубројни шаблони за дизајн на слајдови за навистина да го издвоите вашето слајдшоу?

Подесете го вашето слајдшоу

PhotoVidShow нуди широки функции што ви овозможуваат целосно да го приспособите и фино да го прилагодите вашето слајдшоу. Додајте транзиции помеѓу слајдовите, додајте стилски текст или клип-арт со приспособливи ефекти со движење. Можете дури и да примените ефекти на филтер како ефект на стар филм или да додадете граница на вињета околу секој слајд.

При совладување на DVD-Video-диск, PhotoVidShow има целосно уредлив уредувач на мени за ДВД со избор на теми од кои ќе изберете.

Додадете саундтрак и нарација

Оживејте го вашето слајдшоу со задни музички записи - едноставно додајте ги омилените музички записи директно на приказната. Исто така, зошто да не додадете нарација со разговор во микрофон додека го прегледувате вашето слајдшоу во уредникот?

Споделете го вашето ремек дело

Откако ќе завршите, споделете го вашето ремек-дело со тоа што ќе го поставите директно на платформите на социјалните медиуми како што се Facebook или YouTube; алтернативно запишете го на ДВД-диск што може да се репродуцира на ТВ.

Како заклучок, ако креирате прекрасни слајдови е она што ве интересира, тогаш не гледајте подалеку од PhotoVidShow! Со својот кориснички интерфејс во комбинација со широки опции за приспособување, оваа софтверска алатка ќе им овозможи на секого, без оглед на нивото на нивното искуство во креирањето на слајдови со професионален изглед, кои сигурно ќе ги импресионираат сите што ги гледаат!

Целосни спецификации
Издавач PhotoVidShow
Страница на издавачи http://www.photovidshow.com
Датум на издавање 2014-04-22
Датум на додавање 2014-04-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 4.1.8
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6150

Comments: