LangitKTV

LangitKTV 7.0

Опис

LangitKTV - Врвен менаџер за караоке плејлисти

Караокето е забавна активност која ги зближува луѓето, без оглед на нивните способности за пеење. Без разлика дали организирате забава или водите караоке бизнис, да имате соодветни алатки за управување со вашите листи за репродукција е клучно за непречено и пријатно искуство. Таму доаѓа LangitKTV - софтвер за MP3 и аудио дизајниран да ви помогне лесно да ги креирате и управувате вашите плејлисти за караоке.

Ви го претставуваме Silangit PC караоке

Silangit PC Karaoke е срцето на LangitKTV, нуди директна апликација која може да ви помогне да управувате со вашите листи за репродукција на караоке без напор. Со својот брз уредувач на плејлисти и доверлив медиа плеер, Silangit PC Karaoke ви овозможува лесно да додавате или отстранувате видеа и песни од вашите плејлисти. На овој начин, можете да креирате сопствени листи за репродукција со омилените песни на вашите или на вашите пријатели.

Брз уредник на плејлисти

Брзиот уредувач на плејлисти на апликацијата ви овозможува брзо и лесно да додавате или отстранувате видеа и песни од вашите плејлисти. Можете да креирате приспособени листи за репродукција врз основа на различни теми или жанрови, што ќе им олесни на сите да ги најдат своите омилени песни.

Понатаму, Silangit PC Karaoke нуди интуитивен филтер што може да ги наоѓа датотеките по нивното име, изведувач, јазик или жанр. Ова ви го олеснува пребарувањето за одредени песни без да мора да се движите низ стотици датотеки.

Сигурен медиа плеер

Silangit PC Karaoke има вграден медиа плеер кој ви овозможува да проверите дали вашите датотеки се точни пред да ги додадете во плејлистата. Звукот може да го кревате нагоре или надолу во зависност од вашите преференции користејќи ја функцијата за еквилајзер обезбедена од овој софтвер.

Покрај тоа, Silangit PC Karaoke нуди и можности за снимање, така што корисниците можат лесно да ги снимаат сопствените звуци додека уживаат во караоке сесиите дома.

Сигурен менаџер на плејлисти

Silangit PC Karaoke им овозможува на корисниците како вас кои ја сакаат музиката, но немаат многу време при рака поради зафатените распореди; создавањето приспособени списоци станува полесно од кога било досега! Со доверливата функција за управување со плејлисти на овој софтвер која им овозможува на корисниците да креираат персонализирани списоци засновани на различни теми како што се списоци засновани на расположение (среќен/тажен), списоци засновани на жанрови (поп/рок) итн., има бескрајни можности кога станува збор за управување сите тие траки!

Зошто да изберете LangitKTV?

Langtik KTV е дизајниран имајќи ги предвид сите видови корисници кои сакаат лесна за употреба, но моќна алатка за ефикасно управување со нивните колекции на караоке без никаква мака! Еве неколку причини зошто веруваме дека Langtik KTV се издвојува меѓу другите слични софтвери:

1) Кориснички интерфејс: интерфејсот е едноставен, но елегантен што го прави лесен дури и за почетниците кои никогаш претходно не користеле таков софтвер.

2) Брзи перформанси: програмата работи непречено без никакви проблеми со заостанување.

3) Приспособливи поставки: Корисниците имаат целосна контрола врз тоа како сакаат работите да се постават во оваа програма.

4) Редовни ажурирања: Редовно го ажурираме нашиот производ за не само да бидеме ажурирани, туку и да ги подобриме постоечките карактеристики!

5) Достапни цени: Нашиот модел на цени обезбедува достапност додека сè уште обезбедува услуга со врвен квалитет!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за управување со сите тие песни на едно место, тогаш не гледајте подалеку од Langtik KTV! Обезбедува сè што е потребно, вклучително и можности за брзо уредување, заедно со сигурни опции за репродукција, кои обезбедуваат часови по часови вредна забава, без разлика дали сам дома вежбајќи вештини за пеење ИЛИ организирајќи забави/настани каде што сите се вклучуваат заедно пеејќи заедно!

Целосни спецификации
Издавач LangitKTV
Страница на издавачи http://langitktv.blogspot.com
Датум на издавање 2014-05-27
Датум на додавање 2014-05-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET 3.5
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 4912

Comments: