Aiseesoft iPhone ePub Transfer

Aiseesoft iPhone ePub Transfer 7.0.28

Windows / Aiseesoft Studio / 638 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft iPhone ePub Transfer: Крајното решение за управување со е-книги

Дали сте уморни од користење на iTunes за да ги префрлите вашите е-книги на вашиот iPhone? Дали сакате поефикасен и лесен начин за управување со вашите е-книги на вашиот уред Apple? Не гледајте подалеку од Aiseesoft iPhone ePub Transfer.

Aiseesoft iPhone ePub Transfer е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки од eBook ePub директно на вашиот iPhone без потреба од iTunes. Со овој софтвер, можете лесно да уживате во сите ваши омилени е-книги во движење, без никакви проблеми.

Но, тоа не е сè - Aiseesoft iPhone ePub Transfer исто така обезбедува уште една корисна функција: можност за извоз на датотеки ePub од вашиот iPhone на вашиот компјутер. Оваа функција ви овозможува лесно да направите резервна копија или да ги споделувате вашите е-книги, додека го зачувувате нивниот оригинален квалитет.

Без разлика дали се работи за е-книги на iTunes или нарачани, Aiseesoft iPhone ePub Transfer може да се справи со сите нив. Ги поддржува сите уреди на Apple кои се компатибилни со ePubs, вклучувајќи ги и најновите модели како што се iPhone 5c/iPhone 5s, iPad Air, iPad mini и iPod touch 5.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата функција за брзо пребарување. Со само неколку кликања, можете лесно да ја откриете и лоцирате саканата е-книга по жанр, изведувач или категорија на албуми. Ова го прави неверојатно лесно за корисниците кои имаат големи збирки книги на нивните уреди.

Интуитивниот интерфејс и едноставните чекори за работа го олеснуваат дури и почетниците корисници да го користат овој софтвер без никаква забуна. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство - само следете ги едноставните упатства дадени во упатството за употреба и започнете да управувате со вашите еКниги како професионалец!

Во краток преглед:

- Директно префрлете ги датотеките ePub/PDF од компјутер на iPhone без iTunes

- Извезете ги избраните ePubs (iTunes и Custom) од уред со iOS назад на компјутер

- Ги поддржува сите уреди на Apple компатибилни со ePubs

- Функцијата за брзо пребарување помага да се лоцираат саканите книги по категории на жанр/уметник/албум

- Интуитивниот интерфејс и едноставните чекори за работа го прават лесен за употреба

Севкупно, Aiseesoft iPhone ePub Transfer е одличен избор за секој кој бара ефикасен и лесен начин за управување со нивните е-книги на нивниот Apple уред. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-06-15
Датум на додавање 2014-06-15
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.0.28
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 638

Comments: