Aiseesoft iPad ePub Transfer

Aiseesoft iPad ePub Transfer 7.0.28

Windows / Aiseesoft Studio / 1449 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft iPad ePub Transfer: врвна алатка за пренос на е-книги на вашиот iPad

Дали сте страствен читател кој сака да ги носи вашите омилени книги со себе каде и да одите? Дали поседувате iPad и сакате беспрекорно да ги пренесувате вашите е-книги од вашиот компјутер на вашиот уред? Ако одговорот е да, тогаш Aiseesoft iPad ePub Transfer е совршена алатка за вас.

Aiseesoft iPad ePub Transfer е специјализиран софтвер дизајниран за корисници на iPad кои сакаат да ги префрлат своите ePub и PDF датотеки од нивниот компјутер директно на нивните iPad. Со овој софтвер, читањето е-книги на вашиот iPad станува попријатно од кога било досега. Исто така, им овозможува на корисниците да ги префрлат своите избрани iTunes и сопствени ePub и PDF датотеки од компјутерот директно на уредот со голема брзина и најдобар квалитет.

Овој неверојатен софтвер не само што им овозможува на корисниците да префрлаат датотеки од компјутер на iPad, туку исто така им овозможува да ги преместуваат датотеките во обратна насока – односно префрлање ePub и PDF датотеки од iPad назад на локалниот диск на компјутерот. Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат резервна копија од нивните важни документи или оние кои сакаат да ги споделат со други.

Една од најатрактивните карактеристики на Aiseesoft iPad ePub Transfer е неговата способност да ги поддржува сите преносливи уреди на Apple како што се iPhone 5s/5c, iPhone 5, iPhone 4, iPod touch 5-та генерација, iPod nano 7-мата генерација итн. имате повеќе уреди на Apple дома или на работа, овој софтвер може да ви помогне лесно да префрлате е-книги меѓу нив без никакви проблеми.

Функцијата „пребарување“ во овој софтвер им помага на корисниците брзо да ги откријат посакуваните ePub под различни категории како што се Жанр, изведувач или албум. Оваа функција заштедува време со елиминирање на потребата за рачно пребарување низ стотици датотеки на нечиј уред.

Освен овие атрактивни функции споменати погоре, Aiseesoft iPad ePub Transfer обезбедува неверојатна брзина на пренос и квалитет на излезот што обезбедува непречено искуство при пренесување датотеки помеѓу уреди. Со само неколку кликања на оваа алатка за интерфејс што е погодна за корисниците; секој може да го заврши целиот процес на пренесување без напор.

Во заклучок:

Ако барате ефикасен начин за управување со колекцијата на е-книги на повеќе уреди на Apple без да губите податоци или да го загрозите квалитетот; тогаш не гледајте подалеку од Aiseesoft iPad ePub Transfer! Неговиот кориснички интерфејс заедно со неговите моќни карактеристики го прави една од најдобрите алатки достапни на денешниот пазар. Па зошто да чекаме? Преземете го сега!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-06-15
Датум на додавање 2014-06-15
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.0.28
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1449

Comments: