BayGenie eBay Auction Sniper Pro

BayGenie eBay Auction Sniper Pro 3.4

Опис

BayGenie eBay Auction Sniper Pro е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да ги следите аукциите на eBay и автоматски да поставувате понуди во последните секунди од аукциите. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да освоите повеќе аукции на eBay, да заштедите време и да ги зголемите шансите да ги добиете најдобрите зделки.

Со BayGenie ebay Auction Sniper Pro, можете да наддавате повеќе ставки одеднаш без да мора да ја следите секоја аукција поединечно. Интегрираниот прелистувач го олеснува пребарувањето на ставки и нивно додавање во списокот за гледање. Можете исто така да креирате групи за наддавање за слични ставки или да поставите правила за автоматско наддавање врз основа на вашите преференции.

Овој софтвер поддржува 16 глобални страници на eBay, вклучувајќи ги eBay САД, Канада, Германија и Обединетото Кралство. Исто така, има интеграција за најавување на eBay што значи дека не мора да ги внесувате вашите податоци за најавување секогаш кога го користите софтверот.

Една од најимпресивните карактеристики на BayGenie ebay Auction Sniper Pro е неговата поддршка за сите временски зони. Ова значи дека не го менува локалното време на машината, што обезбедува точни времиња на снајперење без разлика каде се наоѓате во светот.

Функцијата за автоматско снајпирање време на довод ви овозможува да поставите одредено време пред да заврши аукцијата за да може BayGenie ebay Auction Sniper Pro да понуди понуда во последен можен момент. Ова помага да се спречат другите понудувачи да ве наддаваат додека се осигурува дека вашата понуда е поставена точно во вистинскиот момент.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е SMS известувањата до мобилните телефони кои ги предупредуваат корисниците кога победиле на аукција или кога биле наддавани. Поддршката за повеќе корисници им овозможува на повеќе корисници во организација или домаќинство да го користат овој софтвер истовремено без никакви проблеми.

Колоните што можат да се конфигурираат им олеснуваат на корисниците да го приспособат својот приказ според нивните преференции, додека безбедните врски (ssl) обезбедуваат безбеден пренос на податоци помеѓу серверите и клиентите. Нема шпионски софтвер, скокачки прозорци или реклами поврзани со овој производ што го прави безбеден и сигурен за сите корисници.

BayGenie ebay Auction Sniper Pro нуди брзи брзини на пренос на податоци што обезбедува брзо ажурирање на понудите поставени од други понудувачи, како и нови верзии достапни за преземање преку функцијата за автоматско ажурирање вградена во овој производ. Корисниците добиваат бесплатни надградби една година по купувањето, осигурувајќи дека секогаш имаат пристап до најновата верзија достапна со нови функции кои редовно ги додаваат програмерите зад BayGenie ebay Auction Sniper Pro.

Како заклучок, ако барате сигурна деловна алатка која ќе ви помогне да ги зголемите вашите шанси да освоите повеќе аукции на eBay, тогаш не гледајте подалеку од BayGenie ebay Auction Sniper Pro! Со неговите напредни функции, како што се интегрирана поддршка на прелистувачот, опциите за конфигурирање на колони, заедно со можностите за поддршка за повеќе корисници, заедно со безбедни врски (ssl), брзи брзини на пренос на податоци и бесплатни надградби понудени годишно - никогаш немало подобар начин од користењето на оваа моќна алатка!

Целосни спецификации
Издавач Baygenie
Страница на издавачи http://www.baygenie.com
Датум на издавање 2014-06-16
Датум на додавање 2014-06-16
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 3.4
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 107924

Comments: