TinySpell Portable

TinySpell Portable 1.9.63

Windows / KEDMI Scientific Computing / 2819 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте некој кој поминува многу време пишувајќи на вашиот компјутер, знаете колку фрустрирачки може да биде да се прават правописни грешки. Без разлика дали пишувате е-пошта, креирате документ или пополнувате формулар онлајн, печатните грешки и погрешно напишаните зборови може да направат да изгледате непрофесионално и невнимателно. Тоа е местото каде што доаѓа TinySpell Portable.

TinySpell Portable е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно и брзо да го проверувате и коригирате правописот на зборовите во која било апликација за Windows. Совршено е за секој кој сака да ги подобри своите вештини за пишување или да избегне непријатни грешки.

Една од најдобрите работи за TinySpell Portable е тоа што работи на пат. Ова значи дека штом ќе почнете да пишувате, ќе почне да го проверува вашиот правопис во реално време. Ако открие погрешно напишан збор, ќе ве предупреди со звучен звучен сигнал или визуелен знак (во зависност од вашите поставки). Само оваа функција може да ви заштеди безброј часови на лекторирање и уредување.

Но, тоа не е сè - TinySpell Portable исто така има можност да го проверува правописот на текстот што го копирате на таблата со исечоци. Значи, ако копирате текст од веб-локација или друг документ, TinySpell автоматски ќе го провери дали има грешки пред да го залепи во вашата работа.

Друга одлична карактеристика на TinySpell Portable е неговиот речник. Доаѓа со американско-англиски речник кој содржи повеќе од 110.000 зборови - па дури и ако работите со технички жаргон или термини специфични за индустријата, големи се шансите TinySpell да ги препознае.

И можеби најдобро од сè? TinySpell се инсталира во системската лента за лесен пристап. Не треба да се грижите дали ќе отворите друга програма секогаш кога ќе сакате да ја користите - само кликнете на иконата во системската лента и почнете да пишувате!

Генерално, топло го препорачуваме TinySpell Portable за секој кој сака да ги подобри своите вештини за пишување или да избегне срамни печатни грешки и правописни грешки. Тој е лесен за употреба, ефективен и достапен - што го прави одличен избор за големи и мали бизниси!

Целосни спецификации
Издавач KEDMI Scientific Computing
Страница на издавачи http://www.numerit.com/
Датум на издавање 2020-06-14
Датум на додавање 2020-06-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 1.9.63
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2819

Comments: