TinySpell+ Portable

TinySpell+ Portable 1.9.63

Windows / KEDMI Scientific Computing / 286 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте некој што често работи со текст на вашиот компјутер, знаете колку е важно да имате правилен правопис и граматика. TinySpell+ Portable е моќна алатка која може да ви помогне да се осигурате дека вашето пишување е секогаш точно и без грешки.

Овој софтвер ви овозможува лесно и брзо да го проверите правописот на зборовите во која било апликација за Windows. Работи на тој начин што го гледа вашето пишување на лето, ве предупредува секогаш кога ќе открие погрешно напишан збор. Тоа значи дека штом ќе направите грешка, TinySpell+ Portable ќе ве извести за да можете веднаш да ја поправите.

Но, тоа не е сè - TinySpell+ Portable исто така има можност да го проверува правописот на текстот што го копирате на таблата со исечоци. Ова значи дека дури и ако текстот првично не бил впишан во апликација, TinySpell+ Portable сепак може да помогне да се обезбеди неговата точност.

Една од одличните работи за овој софтвер е неговата флексибилност кога станува збор за јазична поддршка. Доаѓа со вграден американско-англиски речник, но поддржува и речници на Hunspell на многу други јазици. Ова значи дека без разлика на кој јазик(и) работите, TinySpell+ Portable ве покрива.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата преносливост - како што е наведено од неговото име „TinySpell+ Portable“. Може да се инсталира на преносни дискови како што се USB-стикови или надворешни хард дискови, овозможувајќи лесна употреба на повеќе компјутери без да мора да инсталирате ништо ново секој пат.

Генерално, ако точноста и ефикасноста се важни фактори во вашата работа (или дури и само лично пишување), тогаш TinySpell+ Portable може да биде неверојатно корисна алатка за обезбедување висококвалитетна пишана содржина секој пат.

Целосни спецификации
Издавач KEDMI Scientific Computing
Страница на издавачи http://www.numerit.com/
Датум на издавање 2020-06-14
Датум на додавање 2020-06-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 1.9.63
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 286

Comments: