Aiseesoft MP4 to DVD Converter

Aiseesoft MP4 to DVD Converter 5.1.58

Windows / Aiseesoft Studio / 1136 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft MP4 во DVD конвертер е професионален видео софтвер кој ви овозможува да снимате MPG, MPEG, MPEG-2, MP4, MOV, M4V, MPV, MOD, MJPG и MJPEG видеа на DVD диск или ISO датотека. Со оваа моќна софтверска алатка што ви стои на располагање, можете лесно да креирате висококвалитетни ДВД-а од вашите омилени видеа.

Една од клучните карактеристики на Aiseesoft MP4 во DVD конвертер е неговата способност да ги уредува изворните видеа пред да ги запише на ДВД. Можете да ги отсечете сите клипови од додаденото видео и да ја исечете рамката на видеото за да го добиете идеалниот сооднос. Дополнително, можете да додавате водени жигови за текст или слика за цели на персонализација.

Софтверот исто така им обезбедува на корисниците низа опции за прилагодување на нивните ДВД-а. Можете да изберете од шест различни шаблони на менито, вклучувајќи сценографија, градски пејзаж и фестивали, меѓу другите. Откако ќе изберете образец кој најмногу одговара на вашите потреби; можете дополнително да го приспособите со избирање рамки на менито и стилови на копчиња.

Друга одлична карактеристика на Aiseesoft MP4 во DVD конвертер е неговата способност да додава преводи на различни јазици. Можете да го потпишете преводот на кој било јазик по ваш избор и да ја прилагодите неговата позиција/фонт/големина/боја по ваш избор. Функцијата „Одложено“ осигурува дека преводите се синхронизираат совршено со аудио записите.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; Конверторот Aiseesoft MP4 во DVD, исто така, им овозможува на корисниците да ги приспособат видео ефектите, како што се јачината на контрастната нијанса на заситеноста на осветленоста итн., што им овозможува лесно да креираат висококвалитетни ДВД-а.

Севкупно, оваа софтверска алатка е совршена за секој кој бара лесно за користење, но моќно решение кога станува збор за создавање висококвалитетни ДВД-а од нивните омилени видеа!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-06-24
Датум на додавање 2014-06-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 5.1.58
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1136

Comments: