SyncGo Desktop Calendar

SyncGo Desktop Calendar 4.0.8

Опис

SyncGo Desktop Calendar: Софтвер за врвна продуктивност за вашиот дневен распоред

Дали сте уморни од пропуштање важни настани и состаноци? Дали се борите да ги следите вашите дневни задачи и списоци со задачи? Не гледајте подалеку од SyncGo Desktop Calendar, приспособливиот десктоп календар што се синхронизира со Google Calendar, iCloud Calendar и CalDav серверите.

Со SyncGo Desktop Calendar, можете лесно да додавате настани, задачи и информации за времето директно на вашата работна површина. Овој моќен софтвер го олеснува одржувањето организирано и на врвот на вашиот распоред. Без разлика дали сте зафатен професионалец или студент кој жонглира со повеќе часови и воннаставни активности, SyncGo Desktop Calendar е совршена алатка за ефикасно управување со вашето време.

Една од истакнатите карактеристики на SyncGo Desktop Calendar е неговата способност да се синхронизира со повеќе календари. Ова значи дека ако користите Google Calendar за работа, но имате и календар iCloud за лични настани, сите ваши распореди може беспрекорно да се интегрираат на едно место. Никогаш нема да морате повторно да се грижите дали ќе пропуштите важен состанок или ќе го заборавите роденденот на пријателот.

Друга одлична карактеристика на SyncGo Desktop Calendar се неговите можности за офлајн уредување. Дури и ако немате пристап до интернет, сепак можете да го уредувате вашиот календар и да правите промени по потреба. Кога ќе се врати мрежното поврзување, сите промени автоматски ќе се синхронизираат со оддалечените сервери, така што сите во вашата мрежа ќе останат ажурирани.

Покрај неговите способности за синхронизација, SyncGo Desktop Calendar нуди и три типа на потсетници: скокачки известувања на екранот; потсетници за е-пошта испратени директно до вашето сандаче; или SMS предупредувања испратени директно до вашиот телефон. Со овие опции при рака, нема оправдување повторно да заборавите на важни датуми или рокови.

Но, можеби еден од најпривлечните аспекти на овој софтвер е колку е приспособлив. Можете лесно да го промените стилот на фонтот и шемата на бои според личните преференци - дури и да го поставите како проѕирна позадина ако сакате! Плус со поддршка за различни позадини достапни исто така - да бидете сигурни дека сè изгледа како што треба никогаш не било полесно!

Конечно - да не заборавиме на информациите за времето! Со 7-дневни прогнози достапни директно во самата апликација - планирајте што треба да правите кога никогаш не било поедноставно!

Севкупно, тогаш - без разлика дали гледаме на продуктивноста од дома или од работа - постојат неколку подобри алатки од SyncGo Desktop Calendar денес таму! Па зошто да чекате повеќе? Преземете сега и почнете да правите повеќе денес!

Целосни спецификации
Издавач Desksware
Страница на издавачи http://www.desksware.com
Датум на издавање 2020-06-14
Датум на додавање 2020-06-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 4.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows Server 2016
Барања Google Calendar account or iCloud Calendar account
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments: