AnyMP4 iPod to PC Transfer Ultimate

AnyMP4 iPod to PC Transfer Ultimate 7.0.10

Опис

AnyMP4 iPod to PC Transfer Ultimate е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците да ги префрлат сите свои iPod-датотеки на нивниот компјутер за резервна копија. Овој софтвер на iTunes и iPod е дизајниран со корисникот на ум, што го прави лесен и удобен за користење. Со овој софтвер, корисниците можат да копираат музика, филмови, ТВ емисии, подкасти, iTunes U, мелодии, датотеки ePub, PDF-датотеки, аудио книги и повеќе од нивниот iPod на нивниот компјутер.

Една од клучните карактеристики на AnyMP4 iPod to PC Transfer Ultimate е неговата способност да поддржува која било верзија на преносливи уреди на Apple. Без разлика дали имате iPhone 5s/5c или iPad Air или mini 2 или дури и постар модел како iPod Touch или Nano – овој софтвер ве опфати. Го поддржува и најновиот оперативен систем iOS 7.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија на SMS-пораките и контактите на iPhone директно на вашиот компјутер. Ова осигурува дека важните пораки не се изгубени во случај нешто да се случи со вашиот уред.

Кога го поврзувате вашиот уред (iPod) со AnyMP4 iPod на PC Transfer Ultimate инсталиран на вашиот компјутер преку USB-кабел; автоматски ќе го открие уредот и ќе ги прикаже сите информации како тип (iPod/iPhone), капацитет (GB), верзија (iOS) и сериски број во интерфејсот што им олеснува на корисниците кои имаат повеќе уреди.

Интерфејсот на овој софтвер е интуитивен и лесен за користење, што го прави лесен за секого без оглед на нивото на техничка експертиза; тие можат лесно да се движат низ различни опции достапни во рамките на програмата без никакви тешкотии. Дополнително; вградениот плеер помага при преглед на видео/аудио/фото ефекти пред да ги префрлите од еден уред на друг.

Севкупно; AnyMP4 iPod To PC Transfer Ultimate нуди сеопфатно решение за пренос на податоци помеѓу преносливи уреди на Apple како што се iPhone/iPad/iPods итн., што го прави задолжителна алатка за секој кој сака целосна контрола над својата медиумска библиотека без да се грижи за губење на важни податоци поради непредвидени околности како хардверски дефект или случајно бришење итн.

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-06-27
Датум на додавање 2014-06-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 164

Comments: