Aiseesoft YouTube to DVD Converter

Aiseesoft YouTube to DVD Converter 5.1.56

Windows / Aiseesoft Studio / 410 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft YouTube to DVD Converter е моќен видео софтвер кој им овозможува на корисниците да креираат ДВД-дискови, папки и ISO-датотеки со видеа на YouTube MP4, FLV, F4V и WebM. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени видеа на YouTube во висококвалитетни ДВД-а кои може да се репродуцираат на кој било стандарден ДВД-плеер.

Една од клучните карактеристики на Aiseesoft YouTube во DVD конвертер е неговата способност да уредува изворни видеа. Можете да ја скратите должината на видеото за да ги отстраните несаканите делови или да исечете одредени клипови што сакате да ги зачувате. Дополнително, можете да ја исечете големината на рамката на видеото и да го прилагодите соодносот за оптимално гледање на различни уреди.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да додава водени жигови и ефекти на вашите видеа. Можете да додавате водени жигови за текст или слика со приспособливи поставки за позиција и транспарентност. Можете исто така да ја прилагодите осветленоста на видеото, заситеноста, контрастот, нијансите и јачината на звукот за поперсонализирано доживување при гледањето.

Приспособувањето на шаблонот за менито е исто така лесно со Aiseesoft YouTube во DVD конвертер. Имате целосна контрола врз рамките на менито, како и опциите за уредување на текстуални содржини, како што се избор на стил/големина/боја на фонт. Понатаму, можно е и додавање аудио траки или преводи на различни јазици.

Со функцијата за превод на овој софтвер, имате целосна контрола врз позиционирањето на титлите (горе/долу), големината на фонтот/стилот/ изборот на боја, како и синхронизација со аудио траки со помош на функцијата „Delay“ која обезбедува совршено време помеѓу репродукцијата на аудио нумерите и прикажувањето на титлите.

Aiseesoft YouTube во DVD конвертер нуди интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини брзо да создаваат ДВД-а со професионален изглед, без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-06-30
Датум на додавање 2014-06-30
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 5.1.56
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 410

Comments: