AnyMP4 iPod to PC Transfer

AnyMP4 iPod to PC Transfer 7.0.16

Опис

AnyMP4 iPod to PC Transfer е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците да ги префрлат сите нивни iPod-датотеки, вклучително музика, филмови, рингтон, ролна од камерата, слика, гласовни белешки и снимени камера на нивниот компјутер за резервна копија. Овој софтвер е дизајниран за оние кои сакаат да ги задржат своите важни податоци безбедни и безбедни. Со AnyMP4 iPod to PC Transfer, можете лесно да ги префрлите вашите датотеки од вашиот iPod уред на вашиот компјутер без никакви проблеми.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со сите верзии на iPad, iPhone и iPod како iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s/5c, iPhone 5, iPod Touch и Nano. Ова значи дека се однесува на сите преносливи уреди на Apple. Значи, без разлика кој уред го имате или на која верзија работи - AnyMP4 iPod to PC Transfer ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот вграден плеер кој им овозможува на корисниците преглед на видео/аудио/фото ефектот пред да ги префрлат од уредот. Ова им олеснува на корисниците да ги изберат само датотеките што им се потребни без да мора да префрлаат сè одеднаш.

Откако ќе го поврзете вашиот iPod уред со програмата AnyMP4 iPod to PC Transfer, на екранот ќе бидат прикажани детални информации за уредот како што се капацитетот на верзијата и типот што ќе им олесни на корисниците да знаат со што работат.

Со AnyMP4 iPod To PC Transfer, можете лесно да копирате музика од вашите омилени изведувачи или филмови од вашите омилени актери на вашиот компјутер за да можете да уживате во нив во секое време и каде било, без да се грижите дека ќе ги изгубите поради случајно бришење или оштетување предизвикано од дефект на хардверот.

Покрај тоа, овој софтвер поддржува и други преносливи уреди на Apple како iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s/5c, iPhone 5, iPod Touch, iPod Nano итн., што го прави идеален избор за секој кој поседува повеќе уреди на Apple.

Севкупно, AnyMP4 IPod to PC Transfer е алатка која мора да ја имате доколку поседувате пренослив уред на Apple бидејќи обезбедува едноставен, но ефикасен начин за правење резервна копија на важни податоци, како што се фотографии од музички видеа итн., осигурувајќи дека тие се секогаш безбедни и безбедни дури и во ако нешто тргне наопаку со оригиналната копија зачувана на самиот уред.

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-07-06
Датум на додавање 2014-07-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.0.16
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 152

Comments: