Cameyo

Cameyo 2.6.1220

Опис

Cameyo е популарен производ за пакување апликации што припаѓа на категоријата Услужни и оперативни системи. Дизајниран е да пакува големи и сложени софтверски пакети во една самостојна извршна датотека што може да ја носите со себе и да ја извршувате од каде било: USB, Dropbox, LAN и многу повеќе. Cameyo користи врвна технологија која ви овозможува да го спакувате вашиот софтвер во единечни извршни датотеки кои можат да работат директно на која било машина без да мора да ги инсталирате и без да барате администраторски привилегии.

Со Cameyo, повеќе не треба да се грижите за проблеми со компатибилноста или проблеми со инсталацијата кога ги извршувате вашите омилени апликации на различни машини. Можете едноставно да креирате пренослива верзија на апликацијата користејќи го интуитивниот интерфејс на Cameyo, кој не бара програмски вештини или техничко знаење.

Една од клучните придобивки од користењето на Cameyo е неговата способност да ги намали трошоците за ИТ со елиминирање на потребата за скапи решенија за виртуелизација или сложени процеси на распоредување. Со Cameyo, можете лесно да ги распоредите вашите апликации на повеќе машини со само неколку кликања.

Cameyo нуди и напредни функции како што се автоматско ажурирање, интеграција на облак складирање и приспособливи опции за брендирање. Можете дури и да креирате приспособени кратенки за вашите спакувани апликации и да ги додадете на вашиот десктоп или стартното мени за лесен пристап.

Покрај неговата корисност во деловните средини, Cameyo е исто така одлична алатка за лична употреба. Без разлика дали сакате да ги носите омилените игри со себе во движење или да стартувате стари апликации на модерен хардвер, Cameyo го олеснува тоа.

Генерално, ако барате ефикасен начин за пакување и распоредување на софтвер на повеќе машини без да се жртвуваат перформансите или компатибилноста, тогаш не гледајте подалеку од Cameyo. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прави суштинска алатка за секој ИТ професионалец или секојдневен корисник.

Целосни спецификации
Издавач Cameyo
Страница на издавачи http://www.cameyo.com
Датум на издавање 2014-07-17
Датум на додавање 2014-07-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 2.6.1220
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 158243

Comments: