Regain Merge Outlook PST

Regain Merge Outlook PST 01.03.20

Опис

Regain Merge Outlook PST е моќна софтверска алатка дизајнирана да им помогне на корисниците да спојат повеќе датотеки на Outlook PST во една датотека. Овој софтвер е специјално дизајниран за оние кои имаат повеќе PST-датотеки и сакаат да ги комбинираат во една без да губат никакви податоци.

Со Regain Merge Outlook PST, можете лесно да ги споите сите елементи на вашата PST-датотека, вклучувајќи сандаче, испратени ставки, нацрти, контакти, календари и сите достапни папки во вашата Outlook PST-датотека. Процесот е едноставен и јасен - само изберете ги PST-датотеките што сакате да ги споите и започнете со процесот. Потребни се само неколку минути за да се заврши процесот на спојување.

Една од најдобрите работи за Regain Merge Outlook PST е тоа што ги поддржува сите верзии на MS Outlook, како и типовите ANSI и UNICODE на PST-датотеки. Ова значи дека без разлика која верзија на MS Outlook ја користите или каков тип на PST-датотека имате, овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на Regain Merge Outlook PST е нејзиниот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле таков софтвер, можете лесно да се движите низ оваа алатка без никакви тешкотии.

Покрај тоа, овој софтвер доаѓа со 30-дневна гаранција за враќање на парите, што значи дека ако поради која било причина не сте задоволни со неговите перформанси во рок од 30 дена по купувањето, тогаш ние ќе ви ги вратиме парите назад без да поставуваме прашања.

Ако сè уште не сте сигурни дали Regain Merge Outlook PST е соодветна за вашите потреби, тогаш нудиме и бесплатна пробна верзија која им овозможува на корисниците да спојат првите 30 е-пошта од секоја папка за да можат да ги тестираат неговите карактеристики пред да ја донесат својата конечна одлука.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да помогне да се комбинираат повеќе Outlook Pst-датотеки во една без губење податоци, тогаш не гледајте подалеку од Regain Merge Outlook Pst!

Целосни спецификации
Издавач Regain Software
Страница на издавачи http://www.regainsoftware.com/
Датум на издавање 2020-06-15
Датум на додавање 2020-06-15
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 01.03.20
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: