Object Detection

Object Detection 5.0

Windows / Object Detection Software / 42 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате сигурен и ефикасен софтвер кој може да открие објекти во реално време на вашиот стандарден компјутер? Не гледајте подалеку од Object Detection, најсовремениот комуникациски софтвер кој користи модерни технологии базирани на вештачка интелигенција и невронски мрежи.

Со Object Detection, можете лесно да ги следите работите додека не сте отсутни со известувања за настани и снимки складирани или локално или на вашиот канал на YouTube. Софтверот вклучува напредни функции како што се кориснички интерфејс со влечење и спуштање, детекција на движење и далечинско гледање стриминг видео преку Интернет.

Една од клучните придобивки на Откривањето на објекти е неговата способност да работи со големи брзини. Ако вашиот компјутер има графичка картичка GPU и поддржува CUDA, тогаш перформансите ќе бидат уште повисоки. Ова значи дека можете да се потпрете на овој софтвер за да обезбедите точни резултати за откривање објекти брзо и ефикасно.

Технологијата зад Object Detection се базира на вештачка интелигенција (AI) и невронски мрежи обучени на големи збирки податоци. Ова осигурува дека софтверот е способен прецизно да детектира објекти во реално време со минимални грешки или лажни позитиви.

Покрај неговите моќни способности за откривање објекти, Откривањето на објекти нуди и низа други функции дизајнирани да им олеснат на корисниците да ја следат својата околина од далечина. На пример, корисниците можат да постават известувања за настани за да бидат предупредени кога ќе се случат одредени настани (како што е откриено движење), или да можат да гледаат видео со пренос во живо од нивните камери преку Интернет.

Друга одлична карактеристика на Откривањето објекти е неговата способност да складира снимки или локално или на вашиот канал на YouTube. Ова значи дека корисниците имаат повеќе опции за складирање на снимките снимени со нивните камери - без разлика дали сакаат да бидат зачувани директно на хард дискот на нивниот компјутер или да бидат поставени на интернет за лесен пристап од каде било со интернет конекција.

Севкупно, ако барате напредно комуникациско софтверско решение кое нуди моќни способности за откривање објекти заедно со други корисни функции како што се откривање движење и далечинско гледање стриминг видео преку Интернет - тогаш не гледајте подалеку од Откривање објекти!

Целосни спецификации
Издавач Object Detection Software
Страница на издавачи http://object-detection.com/
Датум на издавање 2020-06-15
Датум на додавање 2020-06-15
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања Windows 64-bit
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 42

Comments: