IOTransfer

IOTransfer 4.2.0.1552

Опис

IOTransfer 4: Најдобрата алатка за пренос и управување со датотеки за iPhone/iPad/iPod

IOTransfer 4 е моќен, но едноставен за користење софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки помеѓу вашиот iOS уред и компјутер со само еден клик. Тоа е се-во-едно решение за управување со датотеките на iPhone, iPad или iPod, вклучувајќи фотографии, музика, видеа, контакти, iBooks, подкасти, гласовни белешки и апликации.

Со интуитивниот интерфејс на IOTransfer 4 и функциите лесни за употреба, можете лесно да управувате со вашиот iOS уред без потреба од iTunes. Без разлика дали сакате да префрлате датотеки од вашиот iOS уред на компјутер или обратно или да преземате видеа од различни веб-локации директно на вашиот уред - IOTransfer 4 ве покрива.

Да разгледаме подетално некои од клучните карактеристики на IOTransfer 4:

1. Пренос со еден клик

IOTransfer 4 обезбедува едноставен, но ефикасен начин за пренос на датотеки помеѓу вашиот iOS уред и компјутер со само еден клик. Можете лесно да префрлате фотографии, музика, видеа и контакти од вашиот iPhone/iPad/iPod на компјутер без никакви проблеми.

2. Управувајте со вашите датотеки

Во прилог на беспрекорно пренесување датотеки помеѓу уреди со функцијата УПРАВУВАЊЕ на картичката IOTransfer 4; исто така им овозможува на корисниците да увезуваат/извезуваат/бришат повеќе содржини како што се iBooks/Podcasts/Voice Memos/Apps во истата картичка.

3. Преземач и конвертор на видео

Оптимизираната функција VIDEOS поддржува преземање на различни видеа од повеќе веб-локации за видео директно на вашиот iPhone/iPad/iPod/PC за да можете да ги гледате офлајн во секое време и каде било! Дополнително; новододадената функција Converter во VIDEOS помага да се конвертираат видео-датотеки во различни формати на датотеки, вклучително и формати на аудио датотеки, кои автоматски ги пренесуваат на уредите со iOS на корисникот.

4. Исчистете го вашиот уред

Подобрената функција CLEAN поддржува чистење на повеќе кешови/непотребни датотеки на iOS уредите на корисникот, ослободувајќи повеќе простор од кога било досега!

5. Ер-Транс технологија

Новоразвиената AIR-TRANS технологија ја усвојува технологијата WiFi Direct што им овозможува на корисниците брзо безжично пренесување фотографии/видеа/други видови податоци помеѓу нивните iOS уреди и компјутери на истата локална мрежа!

6. Кутија со алатки

Патот со алатки нуди повеќе корисни алатки како Instagram Photo Downloader/GIF Maker/iCloud Photo Manager/Similar Photo Cleaner што им олеснува од кога било досега за корисниците да управуваат со нивните медиумски содржини на различни платформи/уреди!

Зошто да изберете IOTtransfer?

IOTransfer е одлична алтернатива за iTunes кога станува збор за управување со медиумска содржина на различни платформи/уреди! Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба карактеристики; го прави управувањето со медиумска содржина без напор! Еве неколку причини зошто мислиме дека IOtransfer се издвојува:

1) Кориснички интерфејс: Софтверот има интуитивен интерфејс што ја олеснува навигацијата дури и за почетници.

2) Брзи брзини на пренос: со својата напредна технологија; трансферите се побрзи од кога било досега!

3) Нема потреба од iTunes: Корисниците повеќе не се потпираат на iTunes кога сакаат да управуваат со нивната медиумска содржина.

Заклучок:

Во заклучок; ако барате сигурна алатка која ќе ви помогне да управувате со целата ваша медиумска содржина на различни платформи/уреди, тогаш не гледајте подалеку од IOtransfer! Неговите напредни функции го прават управувањето со медиумите без напор, додека неговиот кориснички интерфејс обезбедува леснотија на користење дури и за почетници! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во непречено управување со сите видови податоци денес!

Целосни спецификации
Издавач IOTransfer
Страница на издавачи http://www.iotransfer.net/
Датум на издавање 2020-06-15
Датум на додавање 2020-06-15
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 4.2.0.1552
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 60402

Comments: