MobieSync

MobieSync 2.0.32

Windows / Aiseesoft Studio / 247 / Целосни спецификации
Опис

MobieSync е моќен софтвер кој ви овозможува лесно пренос на податоци помеѓу вашиот iPhone, iPad, iPod, уред со Android и компјутер. Со MobieSync, можете да пренесувате податоци помеѓу различни iOS/Android уреди или дури и помеѓу iPhone и Android. Софтверот поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи фотографии, контакти, пораки, видеа и музика.

Една од клучните карактеристики на MobieSync е неговата способност да ви помогне подобро да управувате со вашите датотеки. На пример, ако имате дупликат контакти на вашиот именик, MobieSync може да ги спои за вас со само еден клик. Можете исто така лесно да направите резервна копија и да ги обновите вашите контакти користејќи ја функцијата за резервна копија и враќање со 1 клик.

Бришењето датотеки од вашиот телефон никогаш не било полесно со функцијата за бришење со 1 клик на MobieSync. Можете исто така да преименувате која било датотека на вашиот уред користејќи го овој софтвер. Дополнително, MobieSync ви овозможува да ги прегледувате и репродуцирате видеата пред да ги префрлите на друг уред.

За корисниците на iPhone/iPad/iPod touch кои се борат со слики со формат HEIC (новиот формат на слики на Apple), MobieSync нуди одлично решение во форма на алатката HEIC Converter. Оваа функција им овозможува на корисниците да конвертираат живи фотографии во вообичаени формати jpg или png без губење на квалитетот.

Друга возбудлива карактеристика на овој софтвер е неговата алатка за создавање мелодии која им овозможува на корисниците да креираат свои тонови на ѕвонење користејќи ги нивните омилени музички нумери.

Севкупно, MobieSync е суштинска алатка за секој кој сака поефикасно да управува со своите мобилни уреди додека ги одржува сите нивни важни податоци безбедни и безбедни. Без разлика дали се работи за пренос на датотеки помеѓу уреди или ефикасно управување со контакти - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2020-06-11
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.0.32
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8/10
Барања None
Цена $47.96
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 247

Comments: