Acme CADSee

Acme CADSee 6.6.12

Windows / DWGTool Software / 3548 / Целосни спецификации
Опис

Acme CADSee: The Ultimate DWG Viewer 2020

Acme CADSee е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува лесно да ги прегледувате, управувате и организирате вашите датотеки DWG, DXF, DWF, BMP, PSD, JPEG, TIFF, PCX, TGA, PNG MNG GIF WMF ICO со леснотија. Без разлика дали сте архитект или инженер кој треба да прегледува цртежи или графички дизајнер кој сака да гледа слики со висок квалитет – Acme CADSee ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како што се режимот на цел екран и способностите за зумирање до 1000%, Acme CADSee е најбрзиот и најлесниот за користење DWG прегледувач достапен за WindowsXP/Win7/Win8/Win10. Поддржува AutoCAD R2.5-R2020 DWG/DXF/DWF формати.

Две алатки во едно

Acme CADSee е две алатки во едно – целосно опремен прегледувач на цртежи кој брзо ги прикажува вашите слики со висок квалитет и прелистувач на датотеки за цртање што ви овозможува ефикасно да ги наоѓате и организирате датотеките за цртање.

Прозорец за прелистување

Прозорецот Browse прикажува интерфејс сличен на Explorer кој ви овозможува да лоцирате и управувате со сликите зачувани во вашиот датотечен систем. Ова е стандардниот режим кога ќе го стартувате Acme CADSee. Можете лесно да се движите низ папките користејќи ја структурата на дрвото на левата страна на прозорецот или со користење на лентата за пребарување на горниот дел од екранот.

Прикажи прозорец

Прозорецот View ви овозможува да гледате избрана низа цртежи еден по еден. Ова е стандардниот режим кога ќе кликнете двапати на датотека со слика во Explorer за да ја видите во Acme CADSee. Можете да го користите овој режим ако сакате да се фокусирате на една слика во исто време без никакво одвлекување на вниманието од другите датотеки.

Напредни карактеристики

Покрај неговите основни карактеристики како што се можностите за зумирање до 1000% и режимот на цел екран за подобро доживување при гледањето; AcmeCADsee исто така нуди напредни функции како што се:

1) Контрола на слоеви: Со функцијата за контрола на слоеви, корисниците можат да ги вклучуваат/исклучуваат слоевите според нивните барања.

2) Алатка за мерење: Корисниците можат да го измерат растојанието помеѓу две точки.

3) Преглед на печатење: пред да печатат, корисниците можат да прегледаат како ќе изгледа нивното печатење.

4) Сериско печатење: Корисниците можат да испечатат повеќе цртежи одеднаш.

5) Алатки за обележување: Корисниците можат да додаваат текстуални коментари или да цртаат форми над нивните цртежи.

Компатибилност

AcmeCADsee поддржува AutoCAD R2.5-R2020 DWG/DXF/DWF формати што го прави компатибилен со најпопуларниот софтвер за дизајн, вклучувајќи Autodesk AutoCAD®, MicroStation® од Bentley Systems®, ProgeSoft IntelliCAD®, ZWCAD™ од ZWSOFT® итн.

Заклучок

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за прегледување на вашите дизајнерски датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Acme Cadsee! Со својот интуитивен интерфејс; напредни функции како контрола на слоеви и алатки за обележување; компатибилност со најпопуларниот софтвер за дизајн - овој софтвер има се што им е потребно на архитектите/инженерите/графичките дизајнери!

Целосни спецификации
Издавач DWGTool Software
Страница на издавачи http://www.dwgtool.com
Датум на издавање 2020-06-16
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 6.6.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3548

Comments: