ezCheckPrinting

ezCheckPrinting 7.0.12

Windows / HalfPriceSoft / 68420 / Целосни спецификации
Опис

ezCheckPrinting: Крајното решение за печатење на деловна проверка

Како сопственик на бизнис, знаете колку е важно да имате сигурен и ефикасен софтвер за печатење чекови. Без разлика дали ги плаќате вашите вработени, продавачи или добавувачи, можноста за брзо и прецизно печатење чекови може да ви заштеди време и пари. Таму доаѓа ezCheckPrinting - врвното решение за печатење деловни чекови.

Со ezCheckPrinting, можете лесно да дизајнирате и печатите чекови со професионален изглед. Овој софтвер го користат илјадници бизниси ширум земјата и со години му веруваат како сигурно решение за печатење чекови.

Една од главните придобивки од користењето на ezCheckPrinting е тоа што ви заштедува пари на чекови. Наместо да нарачувате скапи однапред испечатени чекови од вашата банка или добавувач, можете едноставно сами да ги испечатите на празна хартија за проверка на компјутерот. Ова не само што ви заштедува пари, туку и ви дава поголема контрола врз вашите финансии.

Друга одлична карактеристика на ezCheckPrinting е неговата флексибилност кога станува збор за проверка на опциите за распоред. Можете да изберете од опциите 3-по-страница, Check-on-top, Check-in-Middle и Check-on-Botom во зависност од вашите потреби. Ова значи дека без разлика каков тип на проверки користи или претпочита вашиот бизнис, ezCheckPrinting ве опфати.

Покрај неговата флексибилност во однос на опциите за распоред, овој софтвер поддржува и повеќе сметки што го олеснува управувањето со финансии за различни оддели или проекти. Можете лесно да се префрлате помеѓу сметки без да треба да се одјавите или затворате програмата што заштедува време и мака.

Ако вашиот бизнис користи QuickBooks или Quicken за сметководствени цели, тогаш добри вести - ezCheckPrinting е компатибилен со двете! Ова значи дека сите податоци внесени во овие програми автоматски ќе бидат префрлени на ezCheckPrinting што го прави процесот уште помазен.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за печатење чек, тогаш не гледајте подалеку од ezCheckPrinting. Со својот широк опсег на функции, вклучително и поддршка за повеќе сметки и компатибилност со QuickBooks/Quicken заедно со неговите придобивки за заштеда на трошоци - овој софтвер навистина се издвојува како единствен во својата категорија.

Клучни карактеристики:

• Дизајнирајте проверки со професионален изглед

• Заштедете пари со печатење на празна компјутерска хартија

• Изберете од распоредот 3 на страница

• Поддржете повеќе сметки

• Компатибилен со QuickBooks/Quicken

• Печатете однапред испечатени чекови

Системски барања:

Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни и 64-битни)

RAM: Потребна е минимум 512 MB RAM

Простор на тврдиот диск: Потребен е минимум 200 MB слободен простор на хард дискот

Заклучок:

Како заклучок, ако на вашиот бизнис му треба ефикасен, но економичен начин за управување со плаќањата со чек, тогаш не гледајте подалеку од ezCheckprinting! Со својот кориснички интерфејс во комбинација со моќни функции како поддршка за повеќе сметки заедно со компатибилност со QuickBooks/Quicken – овој софтвер навистина се издвојува како единствен во својата категорија! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да заштедувате време и пари денес!

Целосни спецификации
Издавач HalfPriceSoft
Страница на издавачи http://www.halfpricesoft.com
Датум на издавање 2020-07-23
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 7.0.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 78
Вкупно преземања 68420

Comments: