Intuit QuickBooks Desktop Premier

Intuit QuickBooks Desktop Premier 2020

Windows / Today Payments / 1753 / Целосни спецификации
Опис

Intuit QuickBooks Desktop Premier е моќен деловен софтвер кој нуди алатки и извештаи специфични за индустријата за да им помогне на бизнисите поефикасно да управуваат со своите финансии. Со своите напредни функции, овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на професионални услуги, општи изведувачи, производители и трговци на големо, непрофитни организации, продавници за малопродажба и општи бизниси.

Една од клучните карактеристики на Intuit QuickBooks Desktop Premier е неговата способност да прифаќа плаќања со кредитна картичка директно во софтверот или на мобилен уред. Оваа функција им олеснува на бизнисите брзо и безбедно да ги обработуваат плаќањата без да мора да користат посебен систем за обработка на плаќањата.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да креира нарачки за продажба и да ги следи заостанатите нарачки. Ова им овозможува на бизнисите да ги следат нивните нивоа на залихи и да се осигураат дека имаат доволно залихи при рака за да ги исполнат нарачките од клиентите.

Дополнително, Intuit QuickBooks Desktop Premier вклучува и функција Bill Tracker која им овозможува на корисниците да ги следат сите нивни сметки на едно место. Ова им олеснува на бизнисите да останат на врвот на нивните трошоци и да избегнат задоцнети такси или пропуштени плаќања.

Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, Intuit QuickBooks Desktop Premier е лесен за секој да го користи без оглед на нивното ниво на искуство со сметководствениот софтвер. Софтверот доаѓа и со 60-дневна гаранција за враќање на парите за корисниците да можат да го пробаат без ризик пред целосно да се посветат.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да управувате со вашите деловни финансии додека заштедувате време и пари во процесот, тогаш Intuit QuickBooks Desktop Premier може да биде токму она што ви треба. Со своите моќни карактеристики и алатки специфични за индустријата, овој софтвер може да ви помогне да ги подобрите вашите деловни операции од добро до одлично!

Целосни спецификации
Издавач Today Payments
Страница на издавачи http://www.todayaccounting.com
Датум на издавање 2020-06-16
Датум на додавање 2020-06-16
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 2020
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена $338.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1753

Comments: