Ummy Video Downloader

Ummy Video Downloader 1.10.10.2

Windows / UmmyVideoDownloader / 512078 / Целосни спецификации
Опис

Ummy Video Downloader е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да преземате висококвалитетни видеа и MP3 од YouTube, DailyMotion и други популарни веб-локации за споделување видео. Со Ummy Video Downloader, можете да уживате во омилените видеа и музика во секое време, дури и кога немате интернет конекција.

Овој софтвер е дизајниран да биде едноставен и лесен за користење. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да го користите. Сè што треба да направите е да ја копирате URL-то на видеото или аудио-датотеката што сакате да ја преземете, да ја залепите во интерфејсот на Ummy Video Downloader, да го изберете форматот што го сакате (HD видео или MP3) и да кликнете на копчето „Преземи“ .

Една од најдобрите работи за Ummy Video Downloader е неговата способност да презема HD видеа со звук од YouTube. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени музички видеа со квалитет со висока дефиниција без губење на квалитетот на звукот. Дополнително, овој софтвер исто така ви овозможува да извлечете MP3-датотеки од кое било видео за да можете да креирате сопствена супер музичка колекција.

Друга одлична карактеристика на Ummy Video Downloader е неговата способност да избере формат на видео пред да го преземете. Ова значи дека ако има повеќе формати достапни за одредено видео на YouTube или DailyMotion, тогаш Ummy Video Downloader ќе ви даде опција да изберете кој од нив најдобро одговара за вашите потреби.

Процесот на преземање видеа со помош на Ummy Video Downloader е брз и едноставен. Софтверот користи напредни алгоритми за да ја оптимизира брзината на преземање, така што вашите датотеки се преземаат брзо без да се загрози квалитетот.

Генерално, ако барате сигурна и лесна за употреба програма за преземање HD видеа и MP3 од YouTube и други популарни веб-локации, тогаш не гледајте подалеку од Ummy Video Downloader. Со својот интуитивен интерфејс, моќни функции, брзи брзини на преземање, овој софтвер има се што е потребно за пријатно искуство додека гледате онлајн содржини офлајн!

Целосни спецификации
Издавач UmmyVideoDownloader
Страница на издавачи http://videodownloader.ummy.net
Датум на издавање 2020-06-17
Датум на додавање 2020-06-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.10.10.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 222
Вкупно преземања 512078

Comments: