bcPodNanny

bcPodNanny 1.1.0.1

Опис

bcPodNanny - Врвен софтвер за iTunes и iPod

Дали сте уморни од ограничената функционалност на iTunes кога станува збор за управување со вашите Apple iPods? Дали сакате софтвер кој ви дава чувство како Explorer и ви овозможува лесно да копирате, залепите, увезувате, резервните копии и да ги менувате вашите плејлисти и песни? Не гледајте подалеку од bcPodNanny!

Дизајниран специјално за Apple iPods, bcPodNanny е врвниот софтвер за управување со вашата музичка библиотека. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, го олеснува управувањето со вашата музичка колекција.

Поврзете ги вашите iPod-и со вашиот компјутер

Со bcPodNanny, поврзувањето на вашиот iPod со вашиот компјутер е лесно. Едноставно стартувајте ја апликацијата откако ќе ги поврзете вашите уреди преку USB-кабел. Вашиот iPod(и) ќе се појави во прозорецот на апликацијата.

Копирајте и залепете плејлисти и песни помеѓу iPod-и

Една од клучните карактеристики на bcPodNanny е неговата способност да копира и залепува плејлисти и песни помеѓу различни генерации на Apple iPods. Ова значи дека ако имате повеќе уреди со различни генерации или модели, можете лесно да префрлате музика меѓу нив без никаква мака.

Увезете аудио датотеки од вашиот компјутер на вашиот iPod

Друга одлична карактеристика на bcPodNanny е неговата способност да увезува аудио датотеки од вашиот компјутер директно на вашите уреди на Apple. Ова значи дека ако имате нова музика на вашиот компјутер што веќе не е на некој од вашите уреди, можете брзо да ја додадете без да морате да одите преку iTunes.

Направете резервна копија од вашите уреди на вашиот компјутер

Правењето резервна копија на сите податоци на уредот на Apple може да биде процес кој одзема многу време преку iTunes. Сепак, со функцијата за резервна копија на bcPodNanny, правењето резервна копија на сите податоци на уредот на Apple никогаш не било полесно! Можете брзо да креирате резервни копии за сите поврзани уреди директно на хард дискот на вашиот компјутер.

Изберете песни и измени/преименувај информации како; Опис на албумот на насловниот изведувач

bcPodNanny, исто така, им овозможува на корисниците да избираат поединечни песни или цели листи за репродукција од нивните поврзани уреди со цел да ги менуваат или преименуваат информациите како што е описот на албумот на насловниот изведувач итн., правејќи ја организацијата многу полесна од кога било досега!

Пребарајте онлајн за уметнички дела што недостасуваат

Недостасува уметнички дела може да биде фрустрирачки кога се обидувате да организирате голема колекција, но не повеќе! Со оваа функција вградена во нашиот софтвер, корисниците можат да бараат онлајн уметнички дела што недостасуваат, што заштедува време додека сè изгледа уредно и уредно!

Создадете нова библиотека на iTunes која ги содржи сите песни и плејлисти од уредот

Конечно доаѓаме во полн круг со нашата последна клучна карактеристика: создавање нови библиотеки кои ги содржат сите песни и плејлисти пронајдени во секој уред поврзан преку USB-кабел - ова го прави организирањето уште поефикасно со тоа што им овозможува на корисниците пристап до целата своја библиотека одеднаш, наместо да имаат посебни библиотеки расфрлани низ повеќе компјутери/уреди.

Компатибилност:

bcPodnany бара iPod од која било генерација, но не поддржува iPhone.

Во заклучок:

Ако барате моќен, но сепак лесен начин за управување со сите аспекти поврзани конкретно со Apple iPods, тогаш не гледајте подалеку од bcPODNANNY! Нуди се што е потребно, вклучително и копирање/лепење помеѓу различни генерации/модели; увоз на аудио датотеки директно на уредите на Apple; брзо/лесно правење резервна копија на податоците; менување/преименување информации за песната (наслов/уметник/албум/опис); пребарување онлајн исчезнати уметнички дела; создавање на нови библиотеки кои ја содржат секоја песна/листа за репродукција пронајдена во секој уред поврзан преку USB кабел - што ја прави организацијата поефикасна од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач FitzSoft
Страница на издавачи https://fitzsoft.dev/
Датум на издавање 2020-06-17
Датум на додавање 2020-06-17
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.1.0.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments: