SSuite Office Lemon Juice

SSuite Office Lemon Juice 2.6.6.8

Windows / SSuite Office Software / 213 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office сок од лимон: врвното деловно софтверско решение

Дали сте уморни од користење на повеќе софтверски апликации за управување со вашите деловни задачи? Дали сакате сеопфатен софтверски пакет кој може да се справи со сите ваши деловни потреби? Не гледајте подалеку од SSuite Office сок од лимон.

SSuite Office Lemon Juice е комплетно софтверско решение кое ги содржи сите потребни апликации за веднаш да започне некој. Без разлика дали сте студент кој е оптоварен со заем, канцелариски работник со буџет или дури и обичен домашен корисник, овој софтверски пакет ве покрива.

Интерфејсите се оптимизирани за да бидат погодни за уреди на допир за полесен пристап и ракување. Повеќе не треба да пребарувате низ структурите на менито бидејќи интерфејсите се оптимизирани за полесен пристап и ракување. Покрај тоа, нема потреба од. NET или дури и JAVA да се инсталира, што заштедува простор на хард дискот и скапоцени компјутерски ресурси. Ова значи подолго траење на батеријата и продолжено корисничко време.

Една од истакнатите карактеристики на SSuite Office сок од лимон е неговата апликација QT Strawberry Writer. Тоа е одлична алатка за се, од пишување брзо писмо до создавање на цела книга со вградени илустрации, табели со содржини, индекси и библиографии. Со бројни достапни функции кои даваат одлична контрола врз форматирањето на текст, страници, делови од документи, како и цели документи; Корисниците можат да вметнат специјални знаци како емотивни икони слики и слики во нивното пишување за повеќе шарени прикази на мисли и идеи.

Дополнително во овој пакет се вклучени алатки за проверка на правопис, како што е уредникот за спојување пошта и печатач за пликови, кои го олеснуваат внесувањето сложени формули со целосно интегрираните системи за помош на вашите прсти.

Апликацијата за табеларни пресметки на Pineapple им дава на корисниците поголема ефикасност и флексибилност при изготвување финансиски извештаи или управување со лични трошоци преку обезбедување на десетици варијанти во 2-D и 3-D графикони, вклучувајќи ги категориите на акции со колона колона со површина на линијата XY избрани преку опциите на волшебникот за графикони.

Во заклучок:

SSuite Office сок од лимон нуди се што им е потребно на бизнисите кои бараат сеопфатни решенија без да мора да користат повеќе апликации истовремено. Интерфејсот погоден за уредите на допир го прави лесен за користење додека заштедува вредни компјутерски ресурси како што се простор на хард дискот и време на продолжување на траењето на батеријата во споредба со другите слични производи на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2020-06-17
Датум на додавање 2020-06-17
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.6.6.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 213

Comments: