SmartVizor Variable Data Batch Publishing Software

SmartVizor Variable Data Batch Publishing Software 38.0.211.216

Опис

SmartVizor Variable Data Batch Publishing Software е моќно и лесно за користење софтверско решение за креирање персонализирани комуникации и професионални документи еден-на-еден. Тоа е самостојна апликација која им овозможува на корисниците да спојат кој било дизајн со која било база на податоци и да печатат на кој било печатач. SmartVizor Suite е едно од најмалку скапите решенија за печатење со променливи податоци со целосни функции достапни денес.

Бизнисите од сите големини можат да имаат корист од користењето на SmartVizor Suite за создавање персонализирани комуникации, како што се фактури, изводи, директни пошта и многу повеќе. Со својот интуитивен интерфејс и робусните карактеристики, SmartVizor Suite го олеснува создавањето приспособени документи кои се приспособени на секој примач.

Една од клучните карактеристики на SmartVizor Suite е неговата способност да спои податоци од повеќе извори во еден документ. Ова значи дека бизнисите можат лесно да вклучат податоци за клиентите од нивниот CRM систем или други бази на податоци во нивните комуникации без да мора рачно да ги внесуваат информациите за секој поединечен примач.

Покрај неговите можности за спојување податоци, SmartVizor Suite нуди и широк спектар на алатки за дизајн што им овозможуваат на корисниците лесно да креираат визуелно привлечни документи. Корисниците можат да избираат од различни шаблони или да креираат свои дизајни користејќи го интерфејсот за влечење и спуштање на софтверот.

SmartVizor Suite вклучува и напредни опции за печатење кои им овозможуваат на корисниците да печатат на буквално секој печатач или излезен уред. Ова значи дека бизнисите можат да ја користат својата постоечка хардверска инфраструктура без да треба да инвестираат во нова опрема со цел да ги искористат предностите што ги нуди печатењето со променливи податоци.

Севкупно, софтверот за издавање серија на променливи податоци SmartVizor е одличен избор за бизниси кои бараат достапно, но моќно решение за создавање персонализирани комуникации и професионални документи еден-на-еден. Неговиот интуитивен интерфејс, робусните карактеристики и компатибилноста со постоечкиот хардвер го прават идеален избор за бизниси од сите големини кои сакаат да ги подобрат своите комуникациски напори додека ги држат трошоците под контрола.

Целосни спецификации
Издавач Uccsoft
Страница на издавачи http://www.uccsoft.com
Датум на издавање 2022-02-25
Датум на додавање 2022-02-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 38.0.211.216
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3025

Comments: