Coolmuster Android Backup Manager

Coolmuster Android Backup Manager 2.1.13

Windows / Coolmuster Studio / 3 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Андроид Менаџер за резервни копии: Крајното решение за вашите потреби за резервна копија на податоци од Android

Во денешното дигитално доба, нашите паметни телефони станаа составен дел од нашите животи. Ги користиме за да комуницираме со пријателите и семејството, да снимаме драгоцени моменти преку фотографии и видеа, да складираме важни документи и многу повеќе. Сепак, со толку многу податоци зачувани на нашите уреди, од суштинско значење е да имаме сигурно решение за резервна копија за да се осигураме дека нема да изгубиме ниедна од нашите вредни информации.

Ова е местото каде што доаѓа Coolmuster Android Backup Manager. Овој моќен софтвер е дизајниран да ви помогне да направите резервна копија и да ги обновите вашите податоци на Android брзо и лесно. Без разлика дали сакате да ги префрлите вашите датотеки од еден уред на друг или едноставно сакате безбедно решение за резервна копија за вашите податоци, Coolmuster ве покрива.

Клучни карактеристики:

- Направете резервна копија и обновување на податоците на Android на компјутер со 1 клик по категорија.

- Поддржани се повеќе датотеки, како што се контакти, пораки, дневници за повици, фотографии,

музика, видеа, документи и апликации.

- Достапни се 2 начини на поврзување на уредот: USB конекција и WiFi конекција.

- Брз пренос на податоци без оштетување на податоците; останете во оригиналниот формат на датотека и

квалитетот на податоците.

- Висока компатибилност за него работи добро со речиси сите телефони и таблети со Android:

Samsung, LG, Huawei, Motorola, Sony, HTC, OPPO, ZTE, и така натаму.

Ајде внимателно да погледнеме во некои од карактеристиките што го прават Coolmuster Android Backup Manager да се издвојува од толпата:

Лесна резервна копија и обновување со еден клик

Со само еден клик на копче, Coolmuster ви овозможува да направите резервна копија на сите ваши важни датотеки на вашиот компјутер по категорија. Можете да изберете од кои категории сакате да направите резервна копија, како што се контакти, пораки, дневници за повици, музика, видеа, слики, па дури и апликации! Ова ви овозможува лесно да ги изберете само датотеките што се најважни, додека ги оставате оние што не се потребни.

Слично на тоа, можете да ги вратите овие резервни копии на кој било друг уред користејќи го едноставниот интерфејс на Coolmuster. Без разлика дали го надградувате телефонот или едноставно ви треба пристап до стара резервна копија, Coolmuster ви го олеснува тоа!

Поддржани повеќе типови датотеки

Coolmuster поддржува повеќе типови датотеки, вклучувајќи контакти, пораки, дневници за повици, музика, видеа, слики, па дури и апликации! Ова значи дека без разлика од каков тип на датотека(и) ви треба резервна копија, можете да бидете сигурни знаејќи дека Coolmuster ве опфатил.

Достапно е двонасочно поврзување на уредот

Coolmuster нуди два начини за поврзување уреди: USB конекција или WiFi конекција. Ова значи дека без разлика каков тип уред(и) поседувате, ќе можете лесно да ги поврзете со кој било метод. оригинален формат и квалитет. Ова гарантира дека вашите резервни копии се секогаш точни и сигурни!

Висока компатибилност

Едно нешто што го сакаме кај софтверот Coolmuster е неговата висока компатибилност со речиси сите телефони со Android и таблети. Samsung, LG, Huawei, Motorola, Sony, HTC, OPPO, ZTE и многу други се поддржани од овој софтвер. Ова значи дали поседувате телефон од постар модел или еден од најновите знаменитости мус уреди, Cool, Помогнете да се вратите брзо и лесно!

Заклучок:

Overall,Coolmustersoftwareis an excellent choicefor anyone lookingfora reliablebackupsolutionfortheirAndroiddevices.Withitsone-clickbackup&restorefeature,supportformultiplefiletypes,two-waydeviceconnectionoptions,fasterdatatransferwithoutdamaginganyfilesoralteringtheiroriginalformatandquality,andhighcompatibilitywithalmostallAndroidphonesandtablets,it's hard notto recommendthissoftwaretoanyoneinneedofabackupsolution.So why wait? Преземете „Coolmustertodayan“ уживајте во мирот на умот, знаејќи дека вашите вредни податоци секогаш се безбедно поддржани!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-06-17
Датум на додавање 2020-06-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 2.1.13
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: