Aiseesoft iPad Transfer

Aiseesoft iPad Transfer 7.0.36

Windows / Aiseesoft Studio / 3963 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft iPad Transfer: Крајното решение за вашите потреби за управување со iPad

Дали сте уморни од борбата со iTunes за пренос на вашите датотеки помеѓу вашиот iPad и компјутер? Дали сакате поефикасен начин за управување со вашите медиумски датотеки на вашите iOS уреди? Не гледајте подалеку од Aiseesoft iPad Transfer, врвното решение за сите ваши потреби за управување со iPad.

Aiseesoft iPad Transfer е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате музика, филмови, ролни од камерата, фотографии, гласовни белешки и снимки од камерата од вашиот iPad на вашиот компјутер. Со овој софтвер, можете исто така да внесувате локални датотеки со видео, аудио и слики на вашиот iPad без да изгубите ништо. Ова значи дека можете лесно да направите резервна копија на сите важни податоци на вашиот уред во случај нешто да тргне наопаку.

Но, тоа не е сè - Aiseesoft iPad Transfer исто така ви овозможува да рипувате кој било ДВД-диск и да конвертирате популарни видео/аудио датотеки во видео и аудио формати компатибилни со iPad. Потоа можете да ги емитувате тие датотеки директно на вашиот уред без никакви проблеми. Ова значи дека можете да уживате во сите ваши омилени филмови и ТВ емисии во движење, без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од најдобрите карактеристики на Aiseesoft iPad Transfer е неговата способност да пренесува датотеки помеѓу различни iOS уреди како што се iPod, iPhone и iPad. Ова значи дека ако имате повеќе уреди во вашето домаќинство или канцеларија, можете лесно да споделувате медиумски датотеки меѓу нив без да мора да користите повеќе програми или услуги.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за поновите производи на Apple како што се iPhone 5s/5c и iPod nano 7. Ова значи дека без разлика каков тип на уред на Apple поседувате, Aiseesoft ве покрива.

Но, она што навистина го издвојува Aiseesoft од другите слични програми се неговите моќни функции за уредување видео. Со овој софтвер, корисниците можат лесно да ја скратат должината на видеото, да ја исечат големината на рамката на видеото или да додаваат ефекти на воден печат на нивните видеа. Можете дури и да менувате различни аспекти како осветленост/контраст/заситеност/нијанса/волумен итн., така што секој детал да изгледа совршено пред да го споделите со други!

Во прилог на овие неверојатни карактеристики споменати погоре; има многу други атрактивни функции што ги нуди Aiseesoft, вклучително и складирање на конвертираните датотеки во My Cache прво пред да ги префрлам на мојот уред кога и да посакам; ја пребарувам мојата медиумска библиотека по жанр/уметник/име на албум за брзо да го најдам токму она што го барам; поправка на оштетените бази на податоци на iTunes доколку е потребно итн., што ја прави неопходна алатка за секој што сака целосна контрола врз нивниот дигитален живот!

Конечно - една последна карактеристика што вреди да се спомене: со помош на Aiseesoft создавањето прилагодени рингтонови за iPhone M4R никогаш не било полесно! Едноставно изберете која било ДВД/видео/аудио датотека од самиот програмски интерфејс (или повлечете и спуштете ја на место), изберете кои делови треба да се користат како материјал за рингтон (на пр., само рефрен), потоа зачувајте/извезете добиената датотека(и) директно на мојот телефон преку поврзување со USB кабел - voila!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2014-07-28
Датум на додавање 2014-07-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 7.0.36
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003/Vista/7/8
Барања None
Цена $24.65
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3963

Comments: