Vidus YouTube Downloader

Vidus YouTube Downloader 1.0.0.6

Опис

Vidus YouTube Downloader: Крајното решение за преземање видеа и аудио од 1000+ страници

Дали сте уморни од баферирање видеа или бавна брзина на интернет што го оневозможува гледањето на вашите омилени видеа онлајн? Дали сакате да преземате видеа и аудио од различни страници, вклучувајќи ги YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo, Dailymotion, Lynda? Ако одговорот е да, тогаш Vidus YouTube Downloader е совршено решение за вас.

Vidus YouTube Downloader е интернет софтвер кој им овозможува на корисниците да преземаат видеа и аудио од над 1000 локации. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате видеа во MP3 и да ги преземате на ниво на Hi-Fi. Можете исто така да изберете да преземате видеа во различни резолуции како што се 720P, 1080P, 4K или дури 8K.

Една од најдобрите карактеристики на Vidus YouTube Downloader е неговата вградена алатка за пребарување која им овозможува на корисниците да ја бараат својата омилена видео содржина без да ја напуштат апликацијата. Оваа функција заштедува време и напор бидејќи корисниците не мора да се префрлаат помеѓу различни апликации или прелистувачи.

Друга одлична карактеристика на Vidus YouTube Downloader е неговата способност да зачувува цели листи за репродукција со само еден клик. Ова значи дека корисниците можат лесно да преземаат повеќе видеа одеднаш, без да мора да поминуваат низ секое видео поединечно. Дополнително, овој софтвер поддржува преземања со повеќе задачи што значи дека корисниците можат да преземаат повеќе датотеки истовремено.

Vidus YouTube Downloader има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој без оглед на нивната техничка експертиза. Софтверот има едноставен распоред со јасни инструкции како да се користи секоја одлика што го прави лесен дури и за почетници.

Како заклучок, Vidus YouTube Downloader е одличен избор доколку сакате сигурна алатка за брзо преземање на омилената видео содржина од различни страници. Со своите бројни карактеристики како што се вградените алатки за пребарување и поддршката за преземање со повеќе задачи, меѓу другото, VidusYouTubeDownloaderi е несомнено еден од најдобрите интернет софтвери достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Vidusoft
Страница на издавачи https://www.vidusoft.com
Датум на издавање 2020-06-22
Датум на додавање 2020-06-18
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.0.0.6
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 299

Comments: