M.M.D  Multi.Map.Downloader

M.M.D Multi.Map.Downloader 1.0

Опис

M.M.D Multi.Map.Downloader: The Ultimate Travel Companion

Дали сте уморни од постојаното потпирање на интернет конекција за пристап до мапи додека патувате? Дали сакате сигурно и лесно за користење решение кое ви овозможува да преземате и складирате мапи на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од M.M.D Multi.Map.Downloader.

Како што сугерира името, овој софтвер е дизајниран да презема мапи од различни провајдери како Google, Bing и OpenStreetMap. Ги поддржува сите формати на мапи од Google и Bing, вклучително и верзија за тестирање на перспективата од Google Maps. Дополнително, може да презема мапи од OpenStreetMap.

Користењето на M.M.D Multi.Map.Downloader е неверојатно лесно. Едноставно изберете регион со глувчето користејќи го десното копче на глувчето или рачно внесете ги координатите на прозорецот (или копирајте ги од Google/Bing). Потоа, програмата ќе го зумира тој регион до максималното ниво дозволено од давателот (Google 20, Bing 19, OSM 18) за да обезбеди колку што е можно/потребни детали.

Ако треба да се движите низ преголем приказ, едноставно повлечете го со левото копче на глувчето. И ако треба брзо да се вратите на претходната слика, користете ја моќната функција за назад која ги чува претходните слики во меморијата за брзо зумирање. Преглед на сите претходни прикази ви овозможува лесно да ја изберете саканата локација.

Но, тоа не е сè - M.M.D Multi.Map.Downloader вклучува и функција за пребарување на адреса. Ако има повеќе резултати за вашето барање за пребарување, ќе се појави прозорец за избор кој ќе ви овозможи удобно да ја изберете саканата локација.

Уште поимпресивно, овој софтвер вклучува тест-верзија на имплементацијата на перспективен поглед на Google Satellite! Иако во овој момент не прикажува основна карта - сигурни сме дека ќе биде додадена доволно наскоро!

Сите користени заштитни знаци и графики се сопственост на нивните соодветни сопственици, затоа бидете сигурни дека сè е над таблата кога го користите нашиот софтвер!

Како заклучок - ако барате сигурен офлајн пристап до висококвалитетни мапи додека патувате или само истражувате нови области низ градот - не гледајте подалеку од M.M.D Multi.Map.Downloader! Пробајте го денес и видете колку може да биде полесно навигацијата!

Целосни спецификации
Издавач Xteq-tools
Страница на издавачи http://www.xteq-tools.de
Датум на издавање 2014-08-10
Датум на додавање 2014-08-10
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 7541

Comments: