Adblock Plus for Internet Explorer (64-bit)

Adblock Plus for Internet Explorer (64-bit) 1.1

Windows / Adblock Plus / 107389 / Целосни спецификации
Опис

Adblock Plus за Internet Explorer (64-битен) е моќен додаток за прелистувач кој ви помага да блокирате досадни реклами и банери на веб-страниците. Тој е дизајниран да работи беспрекорно со вашиот прелистувач Internet Explorer, обезбедувајќи ви непречено искуство на прелистување без никакви одвлекувања.

Со Adblock Plus за Internet Explorer, можете лесно да блокирате видео реклами на YouTube, реклами на Facebook, светкави банери, скокачки прозорци и поп-андери. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени веб-локации без да бидете бомбардирани од наметливи реклами кои ја забавуваат брзината на прелистување и ве одвлекуваат од содржината.

Една од клучните карактеристики на Adblock Plus за Internet Explorer е неговата способност да го оневозможи целото следење. Ова значи дека огласувачите нема да можат да ја следат вашата онлајн активност или да собираат податоци за вашите навики за прелистување. Можете да пребарувате на интернет навистина анонимно и да ја заштитите вашата приватност.

Покрај блокирањето на досадните реклами и оневозможувањето на следењето, Adblock Plus за Internet Explorer нуди и заштита од малициозен софтвер. Може да се конфигурира да блокира домени за кои е познато дека шират малициозен софтвер, заштитувајќи го вашиот компјутер од вируси, тројански коњи, црви, шпионски и реклами.

Adblock Plus за Internet Explorer е лесен за инсталирање и користење. Откако ќе се инсталира во вашиот прелистувач, тој автоматски ќе започне да блокира реклами, така што нема потреба од комплицирано поставување или конфигурација.

Целокупниот Adblock Plus за Internet Explorer (64-битен) е суштински додаток ако сакате побрзо искуство на прелистување без да ве одвлекуваат наметливите реклами или да се грижите за заканите за приватност на интернет, како што се следење или инфекции со малициозен софтвер.

Клучни карактеристики:

1. Блокира досадни реклами

2. Го оневозможува целото следење

3. Заштитува од малициозен софтвер

4. Лесна инсталација и употреба

Придобивки:

1. Побрзо искуство со прелистување

2. Подобрена приватност и безбедност

3. Заштита од злонамерни веб-страници

4.Лесен за употреба интерфејс

Како работи?

Adblock Plus работи со користење списоци со филтри кои во суштина се збир на правила кои му кажуваат на софтверот кои видови содржини треба да бидат блокирани на веб-страниците што ги посетуваат корисниците. Списоците со филтри се ажурираат редовно, така што како што се појавуваат нови видови реклами, тие се додаваат во овие списоци обезбедување максимална заштита од несакани реклами.

Процес на инсталација:

Инсталирањето на Adblock plus во 64-битната верзија на Internet Explorer е многу едноставен процес.

Следете ги овие чекори:

1.Одете на https://adblockplus.org/en/internet-explorer/download

2.Кликнете на копчето „Инсталирај“.

3. Ќе се појави дијалог-кутија со прашањето дали сакате да го стартувате овој софтвер кликнете на „Стартувај“.

4. Потоа кликнете на „Да“ кога ќе биде побарано ако сакате оваа апликација да направи промени.

5.Почекајте додека не заврши инсталацијата.

6. Рестартирајте го Internet Explorer по завршувањето на инсталацијата.

Заклучок:

Ако ви здодеа да бидете бомбардирани со наметливи реклами додека сурфате на интернет, тогаш не гледајте подалеку од Adblock Plus за Internet Explorer (64-битен). Со своите моќни можности за блокирање реклами во комбинација со неговата способност да го оневозможи целото следење и да се заштити од инфекции со малициозен софтвер, тој е суштинска алатка во денешното дигитално доба каде што има изобилство закани за приватност на интернет. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Adblock Plus
Страница на издавачи http://adblockplus.org/en/
Датум на издавање 2013-06-19
Датум на додавање 2014-08-11
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8
Барања Internet Explorer 8
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 107389

Comments: