Bookmark Buddy

Bookmark Buddy 3.9.1

Windows / Edward Leigh / 40948 / Целосни спецификации
Опис

Bookmark Buddy е моќен и интуитивен менаџер за обележувачи и најавување што го поедноставува процесот на управување со вашите обележувачи, омилени, кратенки и најавувања. Со неговиот интерфејс богат со функции, можете лесно да ги организирате вашите обележувачи во едноставен систем за поднесување на три нивоа, брзо да наоѓате обележувачи со моментално пребарување на слободен текст и филтрирање по датум, рејтинг и статус на страницата.

Една од истакнатите карактеристики на Bookmark Buddy е неговата способност да ги складира вашите детали за најавување безбедно шифрирани. Ова значи дека можете да се најавите на сајтови со едно притискање на копче без да запомните повеќе кориснички имиња и лозинки. Можете исто така да водите белешки со секој обележувач за лесно упатување.

Bookmark Buddy, исто така, ви овозможува да закажете еднократни или редовни посети на различни веб-локации. Оваа функција е особено корисна ако имате страници што треба редовно да ги проверувате, но не сакате да губите време рачно да ги посетувате секој ден.

Друга одлична карактеристика на Bookmark Buddy е неговата способност да наоѓа и отстранува дупликати од вашата колекција на обележувачи. Ова осигурува дека вашата колекција останува организирана и без неред.

Ако сте загрижени за губење на колекцијата на обележувачи поради пад на компјутерот или други проблеми, Bookmark Buddy ве опфати. Нуди тристепени автоматски резервни копии за никогаш да не треба да се грижите дека ќе ја изгубите целата ваша напорна работа.

За оние кои ја ценат приватноста и безбедноста пред сè друго, Bookmark Buddy нуди целосно шифрирање за целата ваша колекција на обележувачи. Ова осигурува дека никој друг не може да пристапи или да ги гледа вашите обележувачи без дозвола.

Конечно, вреди да се напомене дека Bookmark Buddy работи беспрекорно со сите популарни прелистувачи, вклучувајќи ги Chrome, Firefox, Safari, Opera итн., што го прави идеален избор за секој кој сака сигурен начин на управување со нивните обележувачи на повеќе уреди.

Во краток преглед:

- Интуитивниот интерфејс го олеснува организирањето на обележувачите

- Безбедно шифрираните детали за најавување го прават најавувањето брзо и лесно

- Закажете еднократни или редовни посети за погодност

- Најдете и отстранете дупликати за организирана колекција

- Автоматските резервни копии во три фази обезбедуваат безбедност на податоците

- Целосното шифрирање обезбедува мир на умот

- Работи беспрекорно низ популарните прелистувачи

Генерално, топло го препорачуваме Bookmark Buddy како суштинска алатка за секој кој бара сигурен начин за управување со нивните потреби за интернет софтвер!

Преглед

Оваа алатка го олеснува управувањето со вашата збирка обележувачи. Секој обележувач ја содржи не само URL-то, туку и лозинките за најавување, вашиот рејтинг и клучни зборови. Bookmark Buddy може да го провери статусот на обележаните страници во заднина за да види дали тие се ажурирани или преместени од последната посета. Функциите за увоз и извоз ви овозможуваат да работите со неколку прелистувачи одеднаш, вклучувајќи ги Internet Explorer и Mozilla Firefox. Инсталирањето е извонредно флексибилно и може да промените која било од поставките подоцна од менито Апликации.

Bookmark Buddy поддржува само едно ниво на подпапка и не можете да ги видите ставките во две категории одеднаш. За да го надоместите ова, можете да групирате обележувачи користејќи сепаратори и да поставите еден обележувач во неколку категории. Програмата автоматски одржува списоци вклучувајќи Неодамна посетени, Неодамна додадени, Често посетени, Закажани и Омилени. За да ја заштити вашата приватност, апликацијата може да ги заклучи вашите обележувачи со лозинка. Секој што користи повеќе од еден прелистувач или кој е едноставно фрустриран од функциите Омилени/Обележувачи на неговиот или нејзиниот прелистувач, треба да го проба Bookmark Buddy.

Целосни спецификации
Издавач Edward Leigh
Страница на издавачи http://www.bookmarkbuddy.net/
Датум на издавање 2014-08-21
Датум на додавање 2014-08-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 3.9.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 40948

Comments: