Backup Windows Small Business Server 2011 Essentials, Windows Server 2012 Essentials

Backup Windows Small Business Server 2011 Essentials, Windows Server 2012 Essentials 3.1.2

Windows / Uptime On Corporation / 80 / Целосни спецификации
Опис

Ако водите мал бизнис, знаете колку е важно да ги чувате вашите податоци безбедни и безбедни. Тоа е местото каде што доаѓа Backup Windows Small Business Server 2011 Essentials и Windows Server 2012 Essentials. Овие софтверски решенија за резервна копија во облак се дизајнирани специјално за мали бизниси, обезбедувајќи сигурни и лесни за користење опции за резервна копија што ќе ги чуваат вашите податоци безбедни без разлика на се.

Со резервна копија на Windows Small Business Server 2011 Essentials и Windows Server 2012 Essentials, можете да изберете од различни провајдери за складирање облак за складирање на вашите резервни копии. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот физички хардвер, вашите податоци сепак ќе бидат безбедни во облакот. Можете исто така да изберете да направите резервна копија на локално или мрежно споделување ако тоа ви е попогодно.

Една од клучните придобивки од користењето на Backup Windows Small Business Server 2011 Essentials и Windows Server 2012 Essentials е нивната леснотија на користење. Овие софтверски решенија се дизајнирани имајќи ги предвид малите бизниси, така што тие се интуитивни и едноставни за поставување и употреба. Не ви треба посебно техничко знаење или експертиза – само следете ги едноставните упатства обезбедени од софтверот.

Друга придобивка од користењето на овие решенија за резервна копија на облак е нивната флексибилност. Можете да ги приспособите вашите резервни копии врз основа на вашите специфични потреби - на пример, да направите резервна копија само на одредени датотеки или папки, наместо на се што е на вашиот систем. Ова значи дека можете да го приспособите софтверот да одговара токму на она што ви треба без да губите време или ресурси на непотребни резервни копии.

Покрај тоа што се лесни за употреба и флексибилни, резервните елементи на Windows Small Business Server 2011 Essentials и Windows Server 2012 Essentials се исто така многу сигурни. Тие користат напредна технологија за да се осигураат дека сите ваши податоци се прави резервна копија секој пат - па дури и ако нешто тргне наопаку со еден метод на резервна копија (како локално правење резервна копија), секогаш постои друга опција (како резервна копија во облакот) .

Севкупно, ако барате доверливо, лесно за користење резервно решение за вашите податоци за мал бизнис, не гледајте подалеку од резервни копии на Windows Small Business Server 2011 Essentials и Windows Server 2012 Essentials. Со нивните флексибилни опции за складирање резервни копии во облакот или локално/национално споделени дискови, заедно со нивните функции за доверливост, како што е напредната технологија која обезбедува правилни резервни копии секој пат - овие два производи обезбедуваат се што е потребно за секој сопственик на мал бизнис кој сака да знае мир на умот. нивните вредни информации се секогаш заштитени!

Целосни спецификации
Издавач Uptime On Corporation
Страница на издавачи http://www.uptimeon.com
Датум на издавање 2014-08-20
Датум на додавање 2014-08-28
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 3.1.2
Барања за ОС Windows 2003/Vista/Server 2008/7/8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 80

Comments: