Firecoresoft Splendvd

Firecoresoft Splendvd 1.0.8

Опис

Firecoresoft Splendvd: The Ultimate DVD Authoring Program

Дали сте уморни од снемувањето простор на хард дискот на вашиот компјутер? Дали сакате да ги гледате вашите домашни филмови на поголем екран или DVD плеер? Не гледајте подалеку од Firecoresoft Splendvd, најдобрата програма за пишување ДВД на пазарот.

Со својата напредна технологија и интуитивен кориснички интерфејс, Firecoresoft Splendvd им олеснува на корисниците да снимаат, конвертираат и креираат ДВД со различни вообичаени видеа, домашни филмови, видеа со висока дефиниција, преземени видеа или видеа од камерата. Без разлика дали сте професионален видеограф или само сакате да создадете лична колекција на ДВД, Firecoresoft Splendvd има се што ви треба.

Клучни карактеристики:

Висококвалитетна конверзија и снимање на видео

Firecoresoft Splendvd им овозможува на корисниците лесно да конвертираат кое било видео во ДВД со висок квалитет на Windows 8/7/XP/Vista. Поддржува снимање на HD видео датотеки (до 4K резолуција) како што се XAVC, MXF, MOD, AVCHD, TOD и многу повеќе. Со својата напредна технологија и интуитивен UI дизајн, секој корисник може лесно да креира неверојатни ДВД-а со гарантиран најдобар квалитет.

Резервна копија на ISO датотеката со слики

Во прилог на снимање на ДВД директно од видео датотеки или папки на хард дискот на вашиот компјутер; Firecoresoft Splendvd, исто така, им овозможува на корисниците да прават резервни копии на нивните видеа како ISO датотеки со слики за подоцнежна употреба при креирање на ДВД-а. Оваа функција е особено корисна за оние кои сакаат дополнителен слој на заштита од губење на податоци.

Стандардна поддршка за NTSC/PAL TV

Firecoresoft Splendvd е достапен за двата NTSC/PAL ТВ стандарди што ги елиминира разликите во областа помеѓу различните региони. Ова значи дека без разлика каде во светот се наоѓате; вашите ДВД-а ќе бидат компатибилни со кој било стандарден телевизор.

Поддржани повеќе формати на дискови

Firecoresoft Splendvd поддржува повеќе формати на дискови, вклучувајќи DVD-5, DVD-9, DVD-R, DVD+R, DVD-R DL, DVD+R DL, DVD-RW и DVD+RW.DVD-RAM. Ова значи дека корисниците имаат целосна флексибилност кога станува збор за изборот на формат на диск што го претпочитаат врз основа на нивните специфични потреби.

Достапни се неверојатни шаблони

За да им се олеснат работите на корисниците; FirecoresoftSplendvdis е опремен со многу неверојатни шаблони кои можат да се користат веднаш без потреба од дополнително прилагодување. Овие шаблони се совршени за оние кои сакаат готов производ со професионален изглед, без да мораат сами да трошат часови за да го дизајнираат.

Приспособливи позадини и музика

За оние кои претпочитаат повеќе персонализирана содржина; FirecoreSoftSplendid нуди фантастични функции на дискови DIY и функции за уредување видеа кои им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз прилагодувањето на нивните слики во заднина и музички записи според нивните преференции. Оваа функција е особено корисна ако сакате да додадете одредена личност на вашиот ДВД-соработник да сакате да издвоите од толпата со уникатна содржина што ја рефлектира вашата личност и стил!

Чист и пријателски кориснички интерфејс

Чистиот и пријателски кориснички интерфејс на FirecoreSoftSplendid им олеснува на корисниците на сите вештини за да создадат ДВД со професионален изглед без никакви проблеми.

Компатибилност

FirecoreSoftSplendidisfullycompatiblewithWindows8.1/8/7/XP/Vista.So,no matter what operating systemyou'reusing,youcanrestassuredthatthisprogramwillworkperfectlyforyou!Ifyoueverneedtocheckforupdates,simplyclickthefirstbuttonintheupper-rightcorneroftheinterface,andthenselect"UpdateProduct"fromthedrop-downlist.Itwillautomaticallyhelpyoutocheckwhetherthereisthelatestversionavailableornot!

Поддршка за корисници

Ако имате какви било прашања или проблеми при користењето на оваа програма, не грижете се! Тимот за поддршка на клиентите на firecore soft е секогаш подготвен да ви помогне да излезе.

Заклучок:

Overall,FirceoreSoftSplendidisoneofthebestDVDAuthoringProgramsonthemarket.Itsoffersanarrayoffeaturesincludinghigh-qualityvideoconversion,burningcapabilities,andcustomizablebackgroundsandmusictracks.Thesimpleuserinterfacemakesiteasyforevenbeginnerstousewhilestillprovidingadvancedfeaturesforprofessionals.Ifyou'relookingtocreateprofessional-lookingDVDswithouteverhavingtomakecompromisesonquality,thisistheprogramforyou!

Целосни спецификации
Издавач Firecoresoft
Страница на издавачи http://www.firecoresoft.com/
Датум на издавање 2014-08-29
Датум на додавање 2014-08-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 361

Comments: