4Videosoft iPad Manager

4Videosoft iPad Manager 7.0.10

Windows / 4Videosoft Studio / 568 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft iPad Manager: Крајното решение за потребите за управување со уредите на Apple

Во денешниот свет со брзо темпо, постојано сме во движење. Без разлика дали патуваме на работа или патуваме до нова дестинација, нашите мобилни уреди станаа составен дел од нашите животи. Уредите на Apple, особено, го револуционизираа начинот на кој ги користиме медиумите и остануваме поврзани со пријателите и семејството. Со порастот на iPhone, iPad и iPods, стана полесно од кога било да гледате филмови, да слушате музика, да читате книги или да играте игри во движење.

Сепак, колку и да ги сакаме нашите уреди на Apple поради нивната практичност и преносливост, управувањето со нив може да биде застрашувачка задача. Префрлањето датотеки помеѓу вашиот уред и вашиот компјутер може да одзема многу време и фрустрирачки. Тука доаѓа 4Videosoft iPad Manager - моќен софтвер кој го поедноставува процесот на управување со вашиот iOS уред.

Што е 4Videosoft iPad Manager?

4Videosoft iPad Manager е софтвер за iTunes и iPod кој ви овозможува да пренесувате музика, филмови, тонови на ѕвонење фотографии од вашиот iPhone/iPad/iPod на компјутер со молскавична брзина. Исто така, ви овозможува лесно да внесувате локални музички датотеки или е-книги на вашиот уред со iOS. Дополнително, овој разновиден софтвер ви овозможува да пренесувате датотеки меѓу iPhone/iPad/iPod без никакви проблеми.

Компатибилност

Овој семоќен софтвер за управување со iPad е високо компатибилен со кој било уред со iOS како iPhone 5/5S/SE/6/6 Plus/6S/6S Plus/7/7 Plus/X/XR/XS/XS Max/, iPhone 8 /8 Plus , iPad Pro/Air/Air2 /mini2 /mini3 /mini4, iPod nano/touch/shuffle/classic итн., што работи на која било верзија на iOS вклучувајќи ја и најновата.

Карактеристики

Освен неговите импресивни способности за пренос на датотеки споменати погоре; овој прекрасен софтвер за пренос на iPad, исто така, ви помага во директно конвертирање на DVD филмови/видео/аудио-датотеки во iPhone/iPad/iPod компатибилни видео/аудио формати како што се MP4/MOV/M4V/MP3/AIFF/M4A/WAV додека го одржувате оригиналниот квалитет.

По конверзија; Слободно можете да уживате во овие конвертирани видеа на вашите омилени уреди на Apple. Згора на тоа; Можете да креирате приспособени мелодии на ѕвонење користејќи претпочитани DVD филмови/видеа.

Не грижете се за комплицираните процедури бидејќи оваа алатка од професионална класа има ултра-почетен интерфејс што ја прави лесна за употреба дури и за почетници.

Кога правите рингтон на iPhone; Можете да добиете соодветна должина заедно со прилагодување на ефектите за избледување/избледување според преференциите.

Во заклучок; 4Videosoft iPad Manager ќе ве натера да станете одличен корисник на Apple уреди со обезбедување на сите потребни функции потребни за ефикасно управување со податоците помеѓу компјутер и iDevices.

Придобивки:

1) Интерфејс лесен за употреба: корисничкиот интерфејс гарантира дека дури и почетниците корисници можат лесно да се движат низ различните функции што ги нуди оваа моќна алатка.

2) Брзи брзини на пренос: со ултрабрзи брзини преноси помеѓу iDevices и PC; никогаш повеќе нема да имате проблем да префрлите големи медиумски датотеки!

3) Висока компатибилност: оваа разновидна алатка работи беспрекорно на сите верзии на уреди со iOS, вклучувајќи ги и iPhone, iPad и iPods, обезбедувајќи максимална компатибилност на сите платформи.

Заклучок:

Ако барате сигурно решение кое го поедноставува управувањето со податоците помеѓу вашите iDevice(и) и компјутер, тогаш не гледајте подалеку од 4Videosoft iPad Manager! Со своите импресивни карактеристики како што се брзи брзини на пренос на датотеки, висока компатибилност со сите верзии на уреди со iOS заедно со интерфејс кој е лесен за употреба; оваа моќна алатка ќе се погрижи управувањето со податоците да стане без напор за да можете повеќе да се фокусирате на уживање во содржината наместо да се грижите за тоа како ќе стигне таму!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-09-03
Датум на додавање 2014-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 7.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 568

Comments: