4Videosoft iPod to Computer Transfer Ultimate

4Videosoft iPod to Computer Transfer Ultimate 7.0.08

Windows / 4Videosoft Studio / 254 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од снемување простор за складирање на вашиот iPhone, iPad или iPod за време на важни настани како роденденски забави? Не дозволувајте ограниченото складирање да ги уништи вашите спомени. Со 4Videosoft iPod to Computer Transfer Ultimate, можете лесно да префрлите која било датотека од вашиот iOS уред на вашиот компјутер за резервна копија.

Како највисоко рангиран софтвер за пренос на iPod на компјутер во својата категорија, 4Videosoft iPod to Computer Transfer Ultimate е способен да пренесува музика, филмови, фотографии, е-книги и повеќе од вашиот iOS уред на вашиот компјутер. Тоа дури ви овозможува да пренесувате СМС и контакти од iPhone на компјутер со цел да заштедите простор за складирање на уредот, а истовремено да направите резервна копија на важни информации.

Овој професионален софтвер е компатибилен со сите верзии на уреди со iOS, вклучувајќи iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad 4 и повеќе. Неговиот кориснички интерфејс им олеснува дури и на почетниците да го завршат процесот на пренос со само неколку кликања.

Со неговата вградена функција за плеер, можете да прегледувате филмови, музика и ТВ-емисии пред да ги префрлите. Можете исто така да ја одредите дестинацијата на излезните датотеки според вашите преференции и лесно да префрлате музика, филмови или ТВ емисии директно во iTunes.

Откако ќе го поседувате овој фантастичен софтвер iPod-to-PC Transfer Ultimate од 4Videosoft, нема ограничувања кога станува збор за пренос на датотеки од iPhone, iPod или iPad на компјутери.

Не дозволувајте ограниченото складирање да уништи важни моменти во животот - започнете со 4Videosoft iPod-to-Computer Transfer Ultimate денес!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-09-03
Датум на додавање 2014-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 7.0.08
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 254

Comments: