4Videosoft iPad Manager Platinum

4Videosoft iPad Manager Platinum 7.0.10

Windows / 4Videosoft Studio / 227 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft iPad Manager Platinum е софтвер од светска класа кој ги исполнува сите ваши барања за пренос на датотеки за iPad. Тоа е софтвер од категоријата iTunes и iPod Software кој ви овозможува да пренесувате музика, филмови, мелодии, е-книги, СМС, контакти и повеќе од iPad на компјутер, како и да префрлате филмови, музика, фотографии и повеќе од компјутер на iPad за поудобно уживање. Овој софтвер исто така овозможува лесно пренос на датотеки меѓу iPad, iPhone и iPod.

Со 4Videosoft iPad Manager Platinum во вашиот арсенал алатки за управување со пренос на податоци и потреби за конверзија на вашите уреди со iOS; не треба да се грижите за ограниченото складирање на вашиот уред. Оваа моќна алатка е високо компатибилна со сите верзии на уреди со iOS, како што се најновите модели како iPad 4 или mini или дури и постарите модели како iPod touch или nano.

Освен неговите моќни функции за пренос; овој софтвер, исто така, ви помага да ги конвертирате видеата и аудио-снимките од DVD филмови во формати компатибилни со iPad, како што е MP4 MOV M4V MP3 M4A WAV AIFF со неверојатна брзина и губење на квалитетот НУЛА. Можете директно да ги конвертирате овие датотеки во вашиот уред My Cache или iTunes.

Пред конверзија; можете да ги приспособите видеата користејќи повеќе практични функции за уредување, како што е спојување на воден белег со ефект на намалување на исечоци, што ќе ви помогне да добиете идеални излезни видеа за репродукција на вашите iPad. Од друга страна; многу е лесно да направите приспособени мелодии за вашите уреди користејќи ја оваа семоќна алатка. Можете да правите персонализирани тонови на ѕвонење со омилените ДВД-филмови и видео-датотеки додека го поставувате ефектот на должината на тонот на ѕвонење на бледнее/излез според себе.

Ултра-почетното корисничко искуство го прави 4Videosoft iPad Manager Platinum лесен за користење од секој што сака ефикасни решенија кога станува збор за управување со потребите за пренос на податоци на нивните уреди со iOS додека ужива во напредните функции што доаѓаат заедно со оваа моќна група алатки.

Во заклучок; ако барате доверливо решение кое ќе ви помогне да управувате со сите аспекти поврзани со пренос на податоци помеѓу различни производи на Apple (iPads iPhone iPods), тогаш не гледајте подалеку од платиното издание на 4Videosoft!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-09-03
Датум на додавање 2014-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 7.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 227

Comments: