4Videosoft iPad to Computer Transfer Ultimate

4Videosoft iPad to Computer Transfer Ultimate 7.0.08

Windows / 4Videosoft Studio / 39 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft iPad на Computer Transfer Ultimate е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно да пренесувате датотеки од вашиот iPad на вашиот компјутер. Без разлика дали треба да направите резервна копија на важни податоци или едноставно сакате да ослободите простор на вашиот уред, овој софтвер ве опфати.

Со 4Videosoft iPad на Computer Transfer Ultimate, можете да префрлите широк опсег на датотеки од вашиот iPad на вашиот компјутер. Ова вклучува музика, филмови, ТВ емисии, подкасти, содржина на iTunes U, мелодии, е-книги, фотографии, па дури и СМС и контакти. Софтверот нуди молскавична брзина на пренос што ќе ве остави воодушевени.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија на SMS и контакти за вашиот iPad. Ова значи дека дури и ако нешто му се случи на вашиот уред или ако се изгуби или украде, можете да бидете сигурни знаејќи дека сите ваши важни податоци се безбедно поддржани на вашиот компјутер.

Покрај неговите импресивни способности за пренос, 4Videosoft iPad на Computer Transfer Ultimate исто така ви овозможува да пренесувате музика и други медиуми од вашиот iPad директно во iTunes. Ова ви дава поголема флексибилност кога станува збор за управување со содржината на двата уреди.

Софтверот поддржува која било верзија на iOS уред, вклучувајќи ги и најновите модели како што се iPad 4 и mini, како и iPhone 5 и iPod touch меѓу другите. Исто така е неверојатно лесен за користење, благодарение делумно поради неговиот интуитивен интерфејс кој го прави преносот на датотеки лесно за сите, без оглед на нивната техничка експертиза.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговиот вграден плеер кој им овозможува на корисниците да прегледуваат музика или филмови пред да ги префрлат. Дополнително, корисниците можат да одредат каде сакаат нивните излезни датотеки да се зачуваат, правејќи ја организацијата едноставна и јасна.

Генерално, 4Videosoft iPad To Computer Transfer Ultimate е одличен избор за секој кој бара сигурен начин за управување со содржината на нивните iOS уреди без да се грижи за губење на важни податоци на патот. Неговите брзи брзини во комбинација со кориснички интерфејс ја прават една од најдобрите опции достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-09-03
Датум на додавање 2014-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 7.0.08
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 39

Comments: