Windev Mobile Express

Windev Mobile Express 19.0

Опис

Windev Mobile Express - врвна алатка за програмери за развој на апликации меѓу платформи

Дали барате моќна и ефикасна алатка за развој на домашни апликации за паметни телефони, таблети и индустриски уреди? Не гледајте подалеку од Windev Mobile Express! Оваа алатка за програмери е дизајнирана да ви помогне да креирате висококвалитетни апликации брзо и лесно, со поддршка за повеќе платформи вклучувајќи Android, iOS, Windows Phone, Windows CE/Mobile и Windows Embedded.

Со Windev Mobile 19 на дофат на раката, можете да развивате апликации побрзо од кога било досега. Овој софтвер нуди широк опсег на контроли кои ви овозможуваат лесно да креирате сопствени интерфејси. Без разлика дали создавате апликација од почеток или менувате постоечка, Windev Mobile го прави процесот едноставен и интуитивен.

Една од најистакнатите карактеристики на Windev Mobile се неговите можности за уредување со повеќе прегледи. Со овозможена оваа функција, можете да креирате и портрет и пејзаж на истиот прозорец или да дизајнирате различни распореди за паметни телефони наспроти таблети. Ова ви овозможува да го оптимизирате корисничкото искуство на вашата апликација на повеќе уреди без да мора секој пат да започнувате од нула.

Друга голема предност на користењето на Windev Mobile е неговата способност слободно да ги дистрибуира вашите апликации - дури и моторот на базата на податоци! Ова значи дека штом вашата апликација ќе биде завршена, лесно е да ја споделите со други без да се грижите за ограничувањата за лиценцирање или други правни проблеми.

Можеби најважно од сè е колку е лесно да се користи овој софтвер за да се создадат апликации меѓу платформи. Со само неколку кликнувања на копче (или допирање на вашата тастатура), програмерите можат да градат апликации кои работат беспрекорно на повеќе оперативни системи - заштедувајќи време, а истовремено обезбедувајќи максимална компатибилност помеѓу различни уреди.

Значи, ако барате моќна алатка за развивачи што ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек, а истовремено да дава врвни резултати секој пат - не гледајте подалеку од Windev Mobile Express!

Целосни спецификации
Издавач PC Soft
Страница на издавачи http://www.windev.com/
Датум на издавање 2014-09-10
Датум на додавање 2014-09-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија IDE софтвер
Верзија 19.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 226

Comments: