AlphaPlugins Engraver III

AlphaPlugins Engraver III 1.0

Опис

AlphaPlugins Engraver III - Врвен софтвер за графички дизајн за ефекти на гравирање

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате прекрасни ефекти на гравирање? Не гледајте подалеку од AlphaPlugins Engraver III, најновата верзија на популарниот приклучок за Adobe Photoshop и компатибилните програми.

Со својот нов мотор за обработка на слики, Engraver III обезбедува побрзо време на обработка и слики со повисок квалитет од кога било досега. Можете да работите во голема големина на преглед со висока резолуција без влијание врз перформансите, дури и на екраните на Retina. И со неговите интуитивни карактеристики на корисничкиот интерфејс, вклучително и прозорци со можност за промена на големината и скалабилни стакла за преглед, ќе можете лесно да креирате прекрасни гравури.

Но, тоа не е се. Engraver III, исто така, воведува повеќеслојна поддршка, овозможувајќи ви да креирате вкрстени обрасци кои симулираат пореалистично и покомплексно вкрстување. Можете да експериментирате со параметри кои креативно влијаат и ги спојуваат слоевите во реално време.

И ако барате уникатни геометриски обрасци за да додадете на вашите гравури, не гледајте подалеку од Engraver III. Ги задржавме сите стари геометриски обрасци од претходните верзии на приклучокот и додадовме уште повеќе опции за да ви дадеме навистина уникатно семејство ефекти на гравирање кои не се достапни во ниту еден друг приклучок.

Но, она што навистина го издвојува Engraver III е неговите карактеристики за рандомизација. Старомодните гравури имале несовршености направени од рацете на граверот или од процесот на печатење. Со нашите нови опции за рандомизација, можете да додадете шум на линиите на гравирање или да ја промените грубоста на линијата, континуитетот, рабовите или покриеноста на вашата слика - правејќи го секое гравирање навистина единствено.

Engraver III, исто така, вклучува и поприроден процесор за боја со мастило како дел од поставките за ефектите, така што сликите од нефотографски извор може да се трансформираат и во прекрасни гравури! И со нашата моќна функција претходно поставени (групирани во подпапки), истражувањето на можностите за приклучоци никогаш не било полесно!

Значи, без разлика дали сте искусен графички дизајнер или штотуку го започнувате вашето креативно патување - AlphaPlugins Engraver III е суштинска алатка за секој кој сака брзо и лесно да креира неверојатно реалистични гравирани дизајни!

Целосни спецификации
Издавач AlphaPlugins
Страница на издавачи http://www.alphaplugins.com/
Датум на издавање 2014-09-11
Датум на додавање 2014-09-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Photoshop all versions, Corel products, Xara
Цена Free to try
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 1366

Comments: