Backuptrans Android SMS + MMS Transfer

Backuptrans Android SMS + MMS Transfer 3.2.09

Windows / Backuptrans Studio / 2300 / Целосни спецификации
Опис

Backuptrans Android SMS + MMS Transfer е професионален софтвер дизајниран да им помогне на корисниците на телефони со Android да ги префрлат своите важни SMS и MMS пораки помеѓу нивните телефони и компјутери. Со овој софтвер, можете лесно да направите резервна копија на вашите пораки на вашиот компјутер, да ги гледате на поголем екран, па дури и да ги испечатите доколку е потребно.

На овој софтвер му веруваат корисниците ширум светот поради неговата леснотија на користење и доверливост. Нуди низа функции што го прават совршен избор за секој што сака поефикасно да управува со своите пораки со Android.

Една од клучните придобивки на Backuptrans Android SMS + MMS Transfer е неговата способност за пренос на пораки помеѓу два Android телефони. Ова значи дека ако надградите на нов телефон или треба да замените изгубен или скршен уред, можете лесно да ги префрлите сите ваши важни пораки без никаква мака.

Покрај преносот на пораки помеѓу уредите, овој софтвер ви овозможува и да ги извезувате вашите SMS и MMS во различни формати на документи како txt, csv, word, pdf или html. Ова ви овозможува лесно да зачувате копии од вашите важни разговори во случај да ви бидат потребни подоцна.

Друга одлична карактеристика на Backuptrans Android SMS + MMS Transfer е неговата способност да извлекува медиумски датотеки од MMS пораки, како што се фотографии видео аудио и сл., овозможувајќи ви да ги зачувате овие датотеки на вашиот компјутер одделно од самата порака.

Софтверот исто така нуди паметни опции за пребарување и филтрирање кои ви овозможуваат брзо да пронајдете конкретни разговори или контакти во вашата историја на пораки. Можете дури и да изберете дали да ги извезувате или испечатите сите СМС/ММС или само оние со одредени пријатели.

Една единствена карактеристика што го издвојува Backuptrans од другите алатки за управување со пораки е неговата опција за печатење во режим на нишки. Ова им овозможува на корисниците да ја испечатат целата историја на разговор со некого во лесно читлив формат што ја прикажува секоја порака по хронолошки редослед.

Поврзувањето на вашиот уред со Android преку WiFi е уште една погодна опција што ја нуди овој софтвер. Веќе немате грижа за каблите! Едноставно поврзете ги двата уреди преку WiFi мрежа, а потоа започнете со пренос!

Конечно, Backuptrans нуди доживотни бесплатни ажурирања и брза поддршка за корисниците, така што корисниците секогаш имаат пристап до најновите функции и помош кога е потребно.

Генерално, Backuptrans Android SMS + MMS Transfer обезбедува ефикасно решение за управување со сите аспекти од вашите потреби за пораки на уред со Android - резервна копија и обновување на податоците; пренос на податоци помеѓу уреди; извлечете медиумски датотеки; извоз и печатење податоци; поврзете се преку WiFi мрежа - што го прави суштинска алатка за секој кој многу се потпира на комуникација со текстуални пораки!

Целосни спецификации
Издавач Backuptrans Studio
Страница на издавачи http://www.backuptrans.com
Датум на издавање 2014-09-15
Датум на додавање 2014-09-15
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 3.2.09
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2300

Comments: