Strobe Light Software

Strobe Light Software 7.0

Опис

Софтвер Strobe Light: Претворете го вашиот компјутерски монитор во светло за забава

Дали барате забавен и лесен начин да додадете малку возбуда на вашата следна забава или настан? Не гледајте подалеку од Strobe Light Software! Овој иновативен домашен софтвер ви овозможува да го претворите вашиот компјутерски монитор во строб светло, комплетно со приспособливи шеми на трепкање и контроли за брзина.

Со софтверот Strobe Light, можете да изберете помеѓу црно-бели трепкања или случајни трепкања во боја, во зависност од расположението на вашата забава. Можете исто така да ја прилагодите брзината на трепкањето за да одговара на вашите потреби, со опции за бавно, средно и брзо трепкање.

Но, тоа не е сè – Strobe Light Software вклучува и низа други функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство за забава. На пример:

- Синхронизација на музика: со овозможена оваа функција, светлото за строб ќе трепка навреме со која било музика што се репродуцира на вашиот компјутер.

- Приспособливи бои: ако користите случајни трепкања во боја, можете да изберете кои бои се вклучени во ротацијата.

- Повеќе монитори: Ако имате повеќе монитори поврзани на вашиот компјутер, Strobe Light Software може да се постави да ги користи сите како дел од ефектот на strobe.

Без разлика дали организирате забава за танцување или само сакате да додадете малку возбуда на инаку здодевното собирање, Strobe Light Software сигурно ќе импресионира. И бидејќи е толку лесен за користење – едноставно преземете го и инсталирајте го на кој било компјутер базиран на Windows – нема причина да не го пробате!

Па зошто да чекаме? Преземете го софтверот Strobe Light денес и почнете да го претворате вашиот компјутерски монитор во незаборавно светло за забава!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2015-05-13
Датум на додавање 2014-09-22
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 82

Comments: