Arial Sound Recorder

Arial Sound Recorder 2.5

Windows / Xrlly Software / 41083 / Целосни спецификации
Опис

Arial Sound Recorder: Крајното решение за аудио снимање

Дали барате сигурен и ефикасен софтвер за аудио снимање што може да снима звук од различни извори без да се загрози квалитетот? Не гледајте подалеку од Arial Sound Recorder – врвен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да снимате звук од микрофон, аудио во линија, стриминг аудио од Интернет или музика пуштена од Winamp, Windows Media Player, QuickTime, Real Player, Flash и игри.

Со Arial Sound Recorder што ви е на располагање, можете лесно да креирате висококвалитетни снимки од вашите омилени песни или подкасти. Без разлика дали сте амбициозен музичар кој сака да го сними вашето најново ремек дело или подкастер кој сака да произведува содржина со професионален квалитет за вашата публика – овој софтвер ве опфати.

Клучни карактеристики:

- Снимајте звук од повеќе извори: со Arial Sound Recorder, можете да снимате звук од различни извори, како што се влез на микрофон и аудио влез во линија. Можете исто така да снимате стриминг аудио од Интернет или музика што ја репродуцираат популарни медиа плеери како Winamp и Windows Media Player.

- Висококвалитетни излезни формати: Овој софтвер поддржува три вида излезни формати - WAV, MP3 и WMA. Можете да го изберете форматот што најмногу одговара на вашите потреби врз основа на фактори како што се големината на датотеката и компатибилноста со различни уреди.

- Приспособливи поставки: со функцијата за приспособливи поставки на Arial Sound Recorder, можете да го изберете влезниот уред и да поставите филтри за подобар квалитет на излезниот глас. Ова осигурува дека вашите снимки се кристално чисти со минимален шум во заднина.

- Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс на овој софтвер го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Не ви требаат посебни вештини или знаење за да започнете да снимате висококвалитетен звук со Arial Sound Recorder.

Зошто да изберете звучен рекордер Arial?

Постојат неколку причини зошто Arial Sound Recorder е вистинскиот избор за секој што сака да снима висококвалитетно аудио:

1) Разновидност - Овој софтвер е компатибилен со повеќе медиа плеери, вклучувајќи ги Winamp и Windows Media Player, што значи дека корисниците имаат повеќе опции кога станува збор за избирање на претпочитаниот извор на влез на звук.

2) Квалитет - Со поддршка за три различни излезни формати (WAV/MP3/WMA), корисниците имаат поголема контрола врз тоа како сакаат нивните снимки да се зачуваат додека обезбедуваат максимално задржување на квалитетот во текот на процесот.

3) Приспособување - Корисниците имаат пристап до приспособливи поставки кои им овозможуваат фино да ги прилагодат своите снимки според специфични барања како што се филтрирање на бучавата во позадина или прилагодување на нивоата на јачина на звук во реално време за време на сесиите за репродукција!

4) Кориснички интерфејс - Интуитивниот дизајн го олеснува тоа дури и ако некој никогаш претходно не користел аудио рекордер!

5) Достапна цена - Со само 24,95 долари по клуч за лиценца (со достапни попусти), овој производ нуди одлична вредност за парите во споредба со другите слични производи во својата категорија!

Заклучок:

Arial Sound Recorder е суштинска алатка за секој кој сака брзо да создава висококвалитетни снимки без да го жртвува квалитетот! Неговата разновидност во комбинација со неговиот кориснички интерфејс го прави совршен не само музичари туку и подкастери кои сакаат способности за професионално производство на содржина по пристапни цени! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Xrlly Software
Страница на издавачи http://www.xrlly.com
Датум на издавање 2014-09-22
Датум на додавање 2014-09-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 41083

Comments: