Backup Extractor for iPhone/iPad/iPod Touch

Backup Extractor for iPhone/iPad/iPod Touch 1.2.0

Windows / Hiratte Software Solution / 6475 / Целосни спецификации
Опис

Извлекувач на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е моќен софтвер кој ви овозможува да ги вратите изгубените податоци од вашиот iOS уред. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки или сте ги изгубиле поради пад на системот, овој софтвер може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите.

Како софтвер за iTunes и iPod, Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е дизајниран специјално за извлекување податоци од резервните копии на iTunes. Ги поддржува сите верзии на уреди со iOS, вклучувајќи ги и најновите модели како што се iPhone 12 и iPad Pro. Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, дури и почетниците можат да го користат без никакво техничко знаење.

Една од клучните карактеристики на Backup Extractor за iPhone/iPad/iPod Touch е неговата способност да извлекува различни видови податоци од резервните копии на iTunes. Ова ги вклучува обележувачите на Safari, записите во календарот, историјата на повици, контактите, белешките, снимките, SMS и MMS пораките (со прилози), фотографиите и видеата. Можете да изберете кои типови на податоци сакате да ги извлечете врз основа на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на Extractor за резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е неговата способност да извезува извлечени податоци во различни формати како што се формати CSV, HTML, iCalendar или VCard. Ова ви го олеснува внесувањето на обновените податоци во други апликации како што се Google Chrome, Mozilla Firefox или Microsoft Excel.

Извлекувачот на резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch, исто така, обезбедува целосни информации за резервниот уред, вклучително и сериски број IMEI ICCID GUID UUID, име на уред за резервни копии на телефонскиот број верзија на iTunes верзија OS итн. податоци помеѓу уредите.

Користењето на екстрактор за резервни копии за iPhone/iPad/iPod Touch е едноставно и едноставно. Откако ќе го преземете софтверот од нашата веб-локација и ќе го инсталирате на вашиот компјутер (Windows или Mac), едноставно поврзете го вашиот iOS уред преку USB-кабел и изберете ја саканата резервна датотека во iTunes што ги содржи изгубените датотеки што сакате да ги вратите. Потоа софтверот автоматски ќе ја скенира избраната резервна датотека и ќе ги прикаже сите датотеки што може да се обноват во формат на јасен список.

Откако ќе изберете кои датотеки сакате да ги вратите со помош на Extractor за резервни копии за iPhone/iPad/iPod touch, едноставно кликнете на копчето „Extract“ што се наоѓа во долниот десен агол. Софтверот потоа ќе започне со извлекување на сите избрани датотеки во читлив формат според избраниот излезен формат.

Покрај тоа, нема реклами или шпионски софтвер вклучени во овој производ, така што корисниците не треба да се грижат дали нивната приватност ќе биде загрозена додека ја користат оваа алатка.

Севкупно, ако барате ефикасен начин за враќање на изгубените податоци од вашиот iOS уред, не гледајте подалеку од Extractor за резервни копии за iPhone /iPad /iPod touch. Со своите моќни карактеристики, кориснички интерфејс, функционалност лесна за употреба, можности за целосно пребарување на информации за уредот од резервна копија, заедно со поддршка на повеќе платформи како Windows/MacOS/Linux итн., оваа алатка има се што е потребно за секој кој сака брз пристап назад ја зголемуваат нивната важна лична содржина зачувана во нивните Apple уреди!

Целосни спецификации
Издавач Hiratte Software Solution
Страница на издавачи http://www.hiratte.com/
Датум на издавање 2014-09-24
Датум на додавање 2014-09-24
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6475

Comments: